İsrail Askerlerinin Filistinli Mahkuma Cinsel İstismarda Bulunduğu Anlar Ortaya Çıktı

İsrail askerlerinin Negev Çölü'ndeki Sde Teiman gözaltı merkezinde tutulan bir Filistinli mahkuma cinsel istismarda bulunduğu anların görüntüleri ortaya çıktı.

Kanal 12 televizyonunda yayımlanan görüntülerde, alıkonulan çok sayıda Filistinlinin tellerle çevrili bir yerde yüzüstü yerde yattıkları görülüyor. Bu esnada, İsrail askerlerinin yerde yatan bir Filistinliyi alarak başka bir bölgeye götürdüğü kameraya yansıyor.

Bazı askerler, alıkonulan Filistinliye cinsel istismarda bulunurken, diğer askerlerin ise kalkanları kullanarak o anların güvenlik kamerasınca kaydedilmesini engellemeye çalışması dikkat çekti. Kanal 12'nin haberinde "(Askerler) Muhtemelen güvenlik kameralarından haberdarlar ve kalkanlarla eylemlerini gizlemeye çalışıyorlar" ifadesine yer verildi. Haberde, İsrail askerlerinin alıkonulan Filistinlinin anüsüne bir cisim sokarak işkence ettiği belirtildi. Cinsel işkenceye maruz kalan Filistinlinin kanlar içinde hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Gözaltına alınan 10 askerden 5'i İsrail mahkemesince serbest bırakılırken, diğerlerine ilişkin soruşturma sürüyor. İsrail mahkemesi, suçlanan 5 askerin gözaltı sürelerini 11 Ağustos Pazar gününe kadar uzattı.

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'in Babasının Büyükelçi Olduğu Ortaya Çıktı
Ece Üner'den HÜDA-PAR Çıkışı: "Biz Narin'le Uğraşırken Siz Neyin Peşindesiniz?"
YORUMLAR
08.08.2024

Vay be.. Kıç kadar ülkeyi yok etmeye kimsenin büzzüğü yetmiyor. ABD'nin şımarık çocuğu...

08.08.2024

Biz buna paranın gücü diyoruz. Devletleri burjuvaların eline verirsen sonuç bu. Peki burjuvalar devletleri nasıl ele geçirdi? Adına demokrasi dediğimiz palavranın sayesinde. Sizde oy hakkımız var diye sevinin.😆

08.08.2024

Yapanların aynı işleme maruz bırakılmaları gerekir.

08.08.2024

Hani şu öldürülen, adına instagram kapatılan adam varya... Festival basıp bugünlere getirendir. Aynı şeyi insanları çıplak gezdirip yaptılar. Olan hamas terör örgütüne değil masumlara oldu.

08.08.2024

Hamas İsrail'e hizmet ediyor. Bunu ifade eden bazı açıklamalar yapıldı. Hamas saldırısı olmadan hemen önce Netanyahu'nun koltuğu bir takım yolsuzluklar yüzünden tehlikedeydi.

TÜM YORUMLARI OKU (14)