İsrail Askerleri 'Filistinli Cesur Kız' Ahid et-Temimi'yi Gözaltına Aldı

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde, 'Filistinli cesur kız' Ahid et-Temimi'yi (23) gözaltına aldı.

Ahid Temimi'nin annesi Neriman Temimi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramallah'ın Nebi Salih beldesindeki evlerine baskın yapan İsrail güçlerinin kızını götürdüklerini söyledi.

Neriman Temimi, İsrail askerlerinin baskın sırasında evlerine zarar verdiklerini ve kullandıkları cep telefonlarına da el koyduklarını dile getirdi.

Ahid Temimi'nin babası da birkaç gün önce İsrail güçleri tarafından gözaltına alındı. "Filistinli cesur kız" olarak tanınan Ahid Temimi 2017'de İsrail güçleri tarafından tutuklanmış ve 8 ay hapis yatmıştı.

Hayatında üç kez İsrail kurşunuyla yaralanan ve Hanzala Cesaret Ödülü sahibi "Filistinli cesur kız" Et-Temimi, AA'nın fotoğraflarıyla dünya gündemine oturmuştu.

Popüler İçerikler

Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
YORUMLAR

İsrail öylesine SUÇLU ve TERÖR ESTİREN bir ülke ki, dünya nefret ediyor kendilerinden. Bu nedenle en ufak tepkiden korkuyorlar... Çünkü biliyorlar ki; dünya nefret ediyor kendilerinden. Ama daha çoook korkacaklar. ABD nin eteğinin altında saklanmaya devam etsinler, ABD nin arkasına saklanıp masumlara bomba yağdırsınlar bakalım, nefret nasıl katlanarak büyüyor göreceğiz... Masum öldürene bu dünyada huzur yok ! (İsrail yurttaşı Filistin yurttaşı ile barışmadıkça, NETANYAHU VE HAMAS gibi teröristler devlet terörüne devam edecekler, halklar akıllı olsun)

06.11.2023

en ufak bir tepkiden korktuklarına emin misin eger öyle olsaydı hastanelere mülteci kamplarına bombalar yağdırmazdı bunun savaş suçu olduğunu tepki alacağını bildgi halde

Pasif Kullanıcı
06.11.2023

Dünya kimin suçlu işgalci kimin masum olduğunu anladı artık şu saatten sonra işler israil ve israil aşıklarının aleyhine yürüyor

06.11.2023

siyonizm o kadar çaresiz ki senelerce siyonizme karşı sembolleşen bir arkadaşımızı kendine tehdit görüp gözaltına alıyor bu mücadele zafere ulaşacaktır mücadele veren her haklı kavga en nihayetinde zafere ulaşır!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ