İsrail, 113 Bin Kişinin Yaşadığı Cibaliye Mülteci Kampını Vurdu: Çok Sayıda Ölü Var

Birleşmiş Milletler verilerine göre, kampta kayıtlı mülteci sayısı 113 binin üzerinde.

Kamp aynı zamanda Filistin topraklarındaki en büyük mülteci kampı.

İsrail'in kampa yaptığı saldırıda, onlarca ölü ve yaralının olduğu bildiriliyor.

Gazze'de yaklaşık 2.3 milyon Filistinli yaşıyor. 

İsrail, Cumartesi günü misilleme hava saldırılarını başlatmadan önce belirli bölgelerde yaşayan insanları bölgeyi terk etmeleri konusunda uyarmıştı.

Hamas'ın İsrail Saldırıları Sonrası Filistin-İsrail Çatışmalarının Tarihine Göz Atıyoruz

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
09.10.2023

Biz iki taraf içinde üzülürüz fakat; Namertin Namert olduğunu da söylemeliyiz burada Filistinin sonunu hiç Düşünmden ve Sorumsuzca 5000 binden fazla Roketi İsraile atan Hamaslılardır. Filistindeki ölümlerin şuanki sebebi Direkt Cahilce ve Vicdansızca Savaşan Hamaslılardır.

09.10.2023

O halde sana sorayım 80 yıl boyunca akrabalarını belkide babanı ananı kardeşlerini belkide çocuklarını öldürenlere karşı sen ne yapardın?

09.10.2023

Hamasın beyinsizliği sebebiyle haklıyken haksız duruma düşmesi, İsrailin katilliğini örtmesin. Hamas'ın yaptığı katliamın kralını İsrail yıllardır yapıyor. Hamas'ı İsrailden daha çok eleştirmemizin sebebi, mazlumken ve Müslümanken böyle bir şey yapması. Müslümansan güçsüze, yaşlıya dokunamazsın. Bu beyinsizler bir kere daha dünyaya "biz Müslümanlar teröristiz" mesajı verdi. Hee bu olayları zor durumda olan Netanyahunun planladığı da kesin gibi. İktidarını kurtarmak için büyük bir ihtimal böyle bir yola başvurdu. Mossad'ın haberi olmadan havada kuş uçmazken, bu kadar roket demir kubbeyi aşıp nasıl düştü İsraile?

09.10.2023

koskocaman ülke hakikaten nasıl haberi yok aylardır depolanan füzelerden. Sırf iktidarı kurtarmak için. Malûm bir yerlerden tanıdık gelir bir ülkenin darbe girişimi vardı, İktidarda kalabilmek için.

09.10.2023

eee sen gidip adamlarin huzurunu bozarsan insanlarini kaçirip tecavüzü meşrulaştirirsan adami böyle yerle yeksan ederler. sonra filistinde zulm var diye ciyaklarsiniz. valla tüm kalbimle söylüyorum israilin ellerine sağliik 🙏🙏

09.10.2023

Ertuumercan yıllardır Filistinde huzur yok ki zaten. Yapılanı eleştireceğim diye, bazı şeyleri de görmezden gelmesek mi? Hamas masum öldürdü, oh iyi yapmış İsrail dersen, başkası da İsrail masumları öldürüyordu iyi yaptı Hamas der. Olan sivillere oluyor.

TÜM YORUMLARI OKU (86)