Isparta'da Tekrarlayan Elektrik Kesintisi AEDAŞ Genel Müdürünü Koltuğundan Etti

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş (AEDAŞ) Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu görevden alındı. AEDAŞ yaptığı yazılı açıklamada, “Isparta’da benzer bir sürecin bir daha yaşanmaması için tüm enerjimiz ile çalışmaya ve yatırımlarımızı artırarak güçlendirmeye devam edeceğiz” diye belirtti.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, Isparta İl Müdürü ve Sistem İşletme Direktörü’nün 04.03.2022 tarihi itibarıyla görevden alındığını açıkladı. Günlerce elektrik kesintisi yaşanan Isparta’da kamuoyu sert tepki göstermişti.

'Yatırımlarımız güçlendirmeye devam edeceğiz'

AEDAŞ'tan yapılan açıklamada, Isparta'da 620 saha personeli, 253 araç ve iş makinesi, 52 jeneratör ile bölgenin her noktasının enerjilendirilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Şirketin genel müdürü, sistem işletme direktörü ve Isparta il müdürünün bugün itibarıyla görevden alındığının aktarıldığı açıklamada, şunlar belirtildi:

'Kar ve buz yükünün enerji nakil hatlarında yarattığı hasarın bir an önce giderilmesi, kentin enerji altyapısının güçlendirilmesi şirket olarak en büyük önceliğimiz. İklim koşullarının zorlayıcı etkisini de göz önünde bulundurarak bölgeye yönelik yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Isparta'da benzer bir sürecin bir daha yaşanmaması için tüm enerjimiz ile çalışmaya ve yatırımlarımızı artırarak güçlendirmeye devam edeceğiz.'

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
YORUMLAR
04.03.2022

milletten deli gibi elektrik faturaları alıyorsunuz ve senelerdir yatırım yapmıyorsunuz öyle mi ?

05.03.2022

@Nuran Demir; bu sözlerinle milletin birlik ve beraberliğini bozamayacaksın, ezan bayrak mayrak falan filan... ;))

04.03.2022

Ekrem İmamoğlu konularından şebeklik yapan paralı trolleri Isparta konularında göreniniz var mı? Ben rastlamadım da.

04.03.2022

Enerji nakil ve faturalandırılması. Elektriği üreten genelde devlet ve birazda özel şirketler. Bu elektriğin iletilmesi, devlet bu hatları bakımlarını da yapmak şartı ile dağıtım şirketlerine özelleştirdi. Birde bu dağıtım hatlarının bakımını ve bu bakım için gerekli malzemeyi sağlayan (yakında en büyüğü battı) taşeron şirketler. İşin en can alıcı yanıda bu, dağıtımı özelleştirdiğin şirket yapacağı bakım ve onarımı karından gidiyor gibi düşünüp gittiği yere kadar masraf yapmak istemiyor, alttaki taşerona ise zorunlu bakım onarımlarda da parasını ödemiyor. Arada mağdur olan elektrik hizmetine günü gününe ödemesini yapan halk oluyor. Devlette buna seyirci oluyor. Bu benzeri olay gelişmiş ülkede olsa o dağıtıcı firma sarsıcı bir ceza öder. Türkiye de genel müdürü değişir, neden, günah keçisi mutlaka olmalı ama beleşinden.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ