Isparta'da Son Durum: Bazı Yerlerde Elektrik Kesintisi Devam Ediyor

Isparta'da yoğun kar yağışının ardından elektrik kesintileri devam ediyor. İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Önder Cesur yaptığı açıklamada, kentin bazı noktalarında elektrik kesintilerinin devam ettiğini söyledi.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göreIsparta’da 3 Şubat'ta başlayan ve kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı, birçok mahallede elektrik kesintilerine neden oldu. Yurttaşlar, hayatı felç eden kesinti karşısında isyan etti. Isınma ve iletişim sorunu Ispartalılara zor anlar yaşatmaya devam ediyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i aradığını ancak kendisinin telefonunu açmadığını belirten Cesur, bölgeyle ilgili şu bilgileri verdi:

''Kriz masası kurmuşlar ama biz çağrılmadık. Isparta Belediye Başkanı yaptığı açıklamada 'bereket yağdı' ifadelerini kullandı. Bize kötü siyaset yaptığımız söylendi. Hala bazı ilçelerde ve köylerde elektrik yok. Bu olayı basite indirgeyen açıklamalar yaptılar. Herkes olayı küçümser vaziyetteydi. Belediye başkanı afet olmadığını söylüyor. Sorumlular derhal tespit edilmeli. Depolarda ürünler çürümeye terkedildi. Hastalar ölüme terk edildi. Sekiz ilçeye dört gün elektrik verilmedi. Başkanlar, iktidarın başkanları olmasınlar. CK Elektrik derhal kamulaştırılmalı. Hakkınız helal edin diyerek işin içinden çıkamazlar.'

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
08.02.2022

Sadece evden basit işler yaparak herr hafta 2500 € ile 3500 € arasında kolayca kazanıyorum. Geçen ay bu işten 12835€ kazandım. Çok iyi çevrimiçi iş ve para kazanmak harika. Herkes buradaki detayları takip ederek bu işi alıp para kazanmaya başlayabilir... ............................. J­­­o­bzC­­a­­­­r­t.C­­OM

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ