Isparta'da Elektrik Arızalarında Çalışanlara Teşekkür İçin Altın ve Para Vermek İstedi

Kentte enerji nakil hatlarında oluşan arızalara müdahale eden işçilere yardımlarından dolayı çeyrek altın ve para vermek isteyen Kadriye Sayın, teklifini kabul etmeyen çalışanlara tatlı ikram etti.

Isparta'daki elektrik arızalarında çalışan işçilere teşekkür etmek için çeyrek altın ve bir miktar para vermek isteyen 58 yaşındaki Kadriye Sayın, işçiler teklifini kabul etmeyince minnetini tatlı ikram ederek sundu.

Tatlı ikram etti

Bütün kurumların sahadaki çalışmasıyla Atabey ilçesinde 2 günün ardından elektriğe kavuşan Kadriye Sayın, örnek davranışıyla duygulandırdı.

Çalışmalara katılan işçilerin alın teri karşısında kayıtsız kalamayan Sayın'ın onlara, gönlünden kopan çeyrek altın ve bir miktar parasını vermek istediği ortaya çıktı.

Evinin çevresinde uyumadan dinlenmeden çalışan işçileri gören Sayın, teklifi kabul edilmeyince tatlı satın aldı. İlçede çalışan ekiplere en azından ‘Anadolu insanı misafirperverliği’ ile tatlı ikram etmenin mutluluğunu yaşayan Sayın'ın bu davranışı duygulandırdı.

Popüler İçerikler

Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
YORUMLAR

Öyle bir haldeyiz ki, işini yapan adama işini yaptığı için teşekkür manasında altın, para falan veriyoruz. Öyle bir haldeyiz ki belediyeleri düzgün çalıştıran insanlar gözümüzde ilah oluyor. Öyle bir haldeyiz ki memur olan kendini padişah sanıyor. Öyle bir haldeyiz ki dolar 18den 13 e inince seviniyoruz çok değil 2 ay önce 7-8 iken. Öyle bir hale geldik yani...Evet..

09.02.2022

Bu halk gerçekten çok güzel bir halk. 2 defa ülkeyi sırtladi. Ayağa kaldırdı. Canını ve malını verdi. Bizi yönetenler ise, sırtımızdan inmez oldu.varsa yoksa daha fazla para, para...La yeter artık. Uyanın , silkelen, aklımızı kullanalım. Onların eletrik faturası gibi dertleri zaten yok.....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ