İspanyol Devi Real Madrid'e LGBT Cezası: Destek Vermediği İçin UEFA'dan Yaptırım Alabilir!

Avrupa'da 'Onur Haftası' nedeniyle birçok futbol klübü bayraklarını 'LGBT' renkleriyle donattı. İspanya La Liga temsilcisi Real Madrid ise bu uygulamaya karşı çıkarken, UEFA tarafından sert bir yaptırımla karşıya karşıya kaldı.

Haziran ayı boyunca "Onur Haftası" nedeniyle birçok Avrupalı futbol klübü LGBT'yi temsil eden renkleri bayraklarında, logolarında ve formalarında kullanarak destek verdi.

Fakat İspanyol devi Real Madrid ise bu uygulamaya katılmadı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez buna gerekçe olarak ise kulübün geleneklerine ve inançlarına olan bağlılığını gösterdi.

UEFA'nın isteğine karşı çıkarak LGBT'ye destek vermeyen Real Madrid bu tutumun sonucunda sert bir yaptırıma maruz kalacak.

Liverpool, Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Münih gibi takımlar da formalarında ve logolarında LGBT renklerine yer verirken UEFA'nın bu isteğine karşı çıkan İspanyol klübe uygulaması beklenen yaptırımın ne olacağı ise henüz belli değil.

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
06.07.2022

Kuruluşların ve şirketlerin LGBT """desteği""" bitsin artık... Hiç samimi değilsiniz. Amacınızın insanları manipüle edip para kazanmak olduğunu biliyoruz, eşcinsel trans hakları falan umrunuzda değil. LGBT insanlar bile artık bu numaraya düşmüyor, sazan ve shill olanları hariç. Real Madrid'in kararına saygı duyuyorum, kimse bir şeyi desteklemeye veya bir şeye karşı çıkmaya zorlanmamalı, bunun için baskılanmamalı

Adamsın madrid💪💪💪💪👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿

07.07.2022

İnsanlara zorla bunu dayatarak daha fazla nefret oluşturuyorlar farkında değiller ortada bir inanç söz konusu bunu zorla ceza uygulayarak insanlara yaptırınca dayatmak istediğiniz şey normalleşmiyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ