İsmailağa Tarikat Liderinin Kıyafetlerini Paylaşarak Efendisine Özlemini Belirten Kullanıcı Gündemde

2022 yılında ölen İsmailağa tarikat lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hakkında atılan bir tweet sosyal medyada gündem oldu. Tarikat liderine 'Efendim' diye hitap eden kullanıcının Mahmut Ustaosmanoğlu kıyafetlerini paylaşması bazı tepkilere sebep oldu. Allah'a şirk koştuğu söylenen kullanıcının paylaşımı ve yorumları içeriğimizde...👇

Tarikatlar ve liderleri sık sık gündem olan konulardan bir tanesi...

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Menzil tarikatının lideri Abdulbaki Erol hayatını kaybetti ve Adıyaman'da toprağa verildi.

👇

Hayatını Kaybeden Menzil Lideri Abdülbaki Erol’un Hastanedeki Görüntüsü Gündem Oldu

Fakat bu sefer de 2022 yılında ölen İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hakkında atılan bir tweet gündem oldu.

'Senden geriye mis kokan eşyaların kaldı efendim' notuyla paylaşılan tweet'te, 'Efendi Hazretleri' olarak hitap edilen Mahmut Ustaosmanoğlu'na övgü yağdı.

Kullanıcılar ise bu paylaşıma sessiz kalmadı!👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz neler düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir;

Christopher Nolan'ın Oppenheimer Filmindeki Yıldızları İlk Kez Hangi Yapımlarda Yer Aldı?
Mercedes, Kurtarıldıktan Sonra Bacaklarını Kaybeden Köpeğe Tekerlekli Sandalye Yaptı!
Christopher Nolan'ın 'Oppenheimer' Filmindeki Dakikalarca Süren Cinsellik Sahneleri Tartışma Yarattı!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
İrfan Değirmencioğlu İmamoğlu’yla Birlikte Roma’ya Giden Ekibi Eleştirdi: “Ne Farkı Kaldı Saraydan?”
YORUMLAR
25.07.2023

Türkiye'nin %90 ya da bundan biraz fazlasının Müslüman olduğu şeklinde çok yanlış bir kanı vardır. Üç semavi dinin yanına paganizm ve putperestliği alarak kokteyl bir inanç sistemine tabi olanların oranı, anayasayı hiçe sayıp "Burası Müslüman ülke karşim!" diye horozlanmaya bile izin vermeyecek düzeydedir.

25.07.2023

Islamiyet özü gereği siyasi bir ideolojidir. Egemenlik kurduğu ülkelerde,devletin ilahi yasalarla toplumu yönetmesini meşru kilan bir ideolojidir. Lami cimi yok, Islamiyet din falan değildir. Islamiyet bir siyasettir.

25.07.2023

ciddi ciddi şirk koştuklarınin farkına varamayacak kadar İslam'dan uzaklar

25.07.2023

Şirk koşmak. bu durum ile şirk koşmak arasında dağlar kadar fark var. teorik olarak şirk koşmanın ne olduğunu doğru kavramak gerekir. şayet kişi bir başka zata nesneye yada fikire; kişiyi ve evreni yarattığına dair bir inanç besliyor, Yaratacının vasıflarını yüklüyor, ve ona ibadet ediyorsa bu şirktir. Harici durumlar şirk sayılmaz. Peygamber olmayan birine peygamberlik atfetmek de şirk değil sapıklıktır. Günahtır ama şirk değildir. yukarıdaki olayda bir insana aşırı sevgi beslemenin yada onun şefaatine kavuşmanın hayali ile yaşamanın neticesi şirke değil sapıklığa girer. Lakin şayet şefaati beklenen kişi Şehit ise, Evliya ise yada Peygamber ise bundada dinen bir beis yoktur. Nitekim Kur_An Bakara 255 Yunus 3 Meryem 87 Sebe 23 Ta-Ha 109 en- Necm 26 El Müddessir 48 Nisa 85 ayetlerinde Allah'ın izin verdiği insanların şefaatinden bahseder. bunlarda yukarıda saydıklarımdan ibarettir. İslam kimseye Uzak değil yeterki doğru kaynaktan doğru şekilde öğrenin....

25.07.2023

Kim kimin efendisidir, kim kimin kölesidir beni zerre alakadar etmez şahsen, milletin çoluğunu çocuğunu rahat bıraksınlar da gerisi önemli değil.

25.07.2023

İhaleleri, okulları, devletin kurumlarını ve varlıklarını da rahat bıraksınlar. Gelirlerini beyan etsin, vergiye tabi olsunlar. Sivil toplum kuruluşları olacaklarsa sürekli ve adam gibi denetlensinler.

TÜM YORUMLARI OKU (49)