İsmailağa Cemaati Rahatsız Olmuştu: Gold Film'den 'Kızıl Goncalar' Açıklaması

Ünlü oyuncu Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerini paylaştığı; cemaat ve seküler aile hayatlarını konu alan Kızıl Goncalar dizisi hakkında Gold Film'den açıklama geldi. Açıklamada, 'Dizimiz bu toplumun tüm farklılıklarıyla bir arada yaşamayı başaran kesime bir ayna tutması için kurgulandı' denildi.

Dizi daha başlamadan fragmanıyla tüm okları üzerine çekmişti. İsmailağa cemaati tarafından hedef gösterilmesi sonrası dizi hakkında RTÜK tarafından inceleme başlatılmıştı.

Çok hızlı bir şekilde yayın hayatına başlayan dizide sular durulmuyor. FOX TV’de izleyicilerle buluşan, Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerini paylaştığı 'Kızıl Goncalar' dizisi yayınlandığı günden beri iktidara yakın medyanın hedefi haline geldi. Cemaat ve seküler aile hayatlarını konu alan dizi 'eleştiri' yağmuruna tutulmaya devam ediyor.

Diziden rahatsız olduklarını dile getiren İsmailağa cemaati, dizinin kaldırılması için sosyal medya hesabından çağrı yaptı. Açıklamada, “Allah Teala’nın isimlerini, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’i, dini-tasavvufi kavramlarımızı, mezhep ve tarikat gibi manevi kurumlarımızı, hacı ve hoca gibi çeşitli unvanları hedef alarak dinimizi ve dindarlarımızı aşağılamayı gaye edindiği anlaşılan yayın ve yapımların günümüz medyasında görülebilmesi asla kabul edilemez bir durumdur” denildi.

Hedeflerin odağındaki Gold Film'den açıklama geldi. Açıklamada, dizinin hiçbir gerçek kurum, kuruluş veya kişiyle ilgili olmadığı vurgulanırken, "Dizimiz bu toplumun tüm farklılıklarıyla bir arada yaşamayı başaran kesime bir ayna tutması için kurgulandı" diye belirtildi.

İşte o paylaşım:

Ahmet Çakar'dan Hakem Umut Meler'e Sert Çıkış: "Tüm Türkiye'ye Yalan Söylemiş"
Prof. Dr. Naci Görür, Bu Kez Uyarmadı Tunceli'yi Tebrik Etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan “Evlatlıkla Evlenilebilir” Diyen Süleyman Uludağ'a ‘Bilim’ Ödülü

Popüler İçerikler

Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
22.12.2023

Her türlü naneli şekeri emcükleyen hacı hocaları aşağılamışlar, çok ayıp etmişler

22.12.2023

😂😂😂😂😂😂😂😂

22.12.2023

müslüman ülkeye bak a.q ulan zaten ülkenin yarısından fazlası yobaz cahil yalancı sapık , inek boku bile sizden daha faydalı bu ülkeye sizin zarardan başka bir katkınız yok , tarikat cemaat ne bok olursanız olun kötülükte sapıklıkta birbirinizle yarışıyorsunuz yobaz ahlaksızlar sizi

23.12.2023

İnek boku deyip geçme. Tarlaya, ekine çok faydası var. Lütfen. Hakaret sayarım...

22.12.2023

diziyi miziyi bilmem, konusu nedir ne değildir de medyada görülmesi kabul edilemez açıklaması hayli komik ve ironik, din kisvesi altında gereklilikleri dışında herşeyi kendine mübah gören, örnek aldıkları peygamberin hayatının tam tersi biçiminde yaşayan, haram/günah ne varsa müritlerine tü kaka yapmayın etmeyin diyip yapan oluşumların bu tarz açıklamalar yapması anlaşılır şey değil, hayır yani insan önce bı kendi yaşantısına bakar ben nasıl yansıyorum diye.

25.12.2023

Hiç birşey bilmeden işkembeden sallarım demişsiniz anladığım.

TÜM YORUMLARI OKU (40)