İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Vefat Etti

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefat haberini, torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu sosyal medya hesabından, "Mahmud efendi hazretleri dedem hazreti Allah'a vasıl oldular" notuyla duyurdu.

İsmailağa Cemaati'nden yapılan duyuruda ise, '24 Zilkade 1443 perşembe gecesi saat 01.50 itibarı ile sevgili şeyhimiz Mahmud Efendi Hazretlerimiz Hakk'a yürümüş ahirete irtihal etmiştir. Cümle Ümmet-i Muhammed'in başı sağ olsun. Cenazesi 24 Haziran 2022 Cuma günü Cuman Namazını müteakip Fatih Camii'nden kaldırılacaktır.' denildi.

İsmailağa Cemaati hakkındaki bazı detayları da sizlere bu içeriğimizde anlattık:

İstismarlar, Suikastler, Siyasi İlişkiler: İsmailağa Cemaati Hakkında Neler Biliniyor?

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
23.06.2022

Başarılı bir tüccardı allah taksiratını affetsin.

23.06.2022

Evet başarılı bir ticaret ehliydi İnsanlarada onu öğretti en güzel ticareti Ahiret ticaretini hiç bir paranın geçmeyeceği günde olacak ticaret günahsız sevablı haramlardan uzak masivadan uzak nefsini cennet karşılığında satmış kulluğu seçmiş işte en iyi ticaret

23.06.2022

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Tanımadığınız bir insan ise hakkında kötü yorum yapmayın arkadaşlar. Şüphesiz ki iyiyse kötüsüyle Allah yargılayacaktır.

23.06.2022

boşver la. ölünün arkasindan kötü konusmayi da bunlardan öğrendik. yapıştır gitsin.

23.06.2022

kim karar vermiş bu dedenin hazreti makamına eriştiğine?

23.06.2022

Eski mısırda rahipler vardı tanrılarla konuştuğunu söyler halktan vergi alırlardı, 13 yy da kilise cennetten arsa satardı Tanrının emri diye ne kadar sokak kedisi varsa öldürtmüştü sonra fareler ve çogaldı veba kırdı geçirdi ortalığı, istiklal harbinde kuvai milliye ve türk askerlerini dinsiz ilan eden şeyhler vardı ingiliz vali emir verir bunlar ne denirse yaparlar kendi cemaatine ingilizler karışmaz dı ,bunlarda yanmayan kefen mucidi günümüz siyasi üslubuna göre şekil alır cemaatteki insanları siyasete göre şekillendirir.

TÜM YORUMLARI OKU (76)