İsmailağa Cemaati Hocası Kadınları Hedef Aldı: 'Üniversite Nereye Açıldıysa Ahlak Diz Boyu Gitti, Ahlak Gitti'

Mesut Demir o sözlerinde, “Bu sene millet artık 20-30 cm elbiseyle geziyorlar ahlaksızlar. Allah hidayet versin, şuur versin. Yetmedi mi bu kadar bela, depremler yetmedi mi?” dedi.

 “Ama şimdi ne oldu? Şimdi üniversite nereye açıldıysa her taraf ahlak diz boyu gitti, ahlak gitti. Hele bu sene millet artık 20-30 cm elbiseyle geziyorlar ahlaksızlar. Allah hidayet versin, şuur versin. Millet 30 cm elbiseyle dolaşıyor bu ne rezillik. Yetmedi mi bu kadar bela, depremler yetmedi mi, 15 Ağustoslar (17 Ağustos 1999 depremi) yetmedi mi? Allah en sonunda düşman istersen belayı gönderir. Dağlarda ot ararız yemek için. Bakın ot da kalmadı. Dağlar yanmaya başladı. Ne su bulabiliriz, ne ot bulabiliriz”

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
07.09.2022

Depremin nedeni 30 cm'lik elbiseler miymiş? Bunlar insanlıktan tekrar dönmemek üzere çıkmış. Saygı duyulacak ve hoşgörü ile yaklaşılacak herhangi bir tarafları kalmamıştır ki dar hayat görüşlerini artık açık açık insanlara dikte etmeye çalışıyorlar. En yeni ve somut örnekleri festival iptalleri.

07.09.2022

biri "ahlak" dediğinde kafasına kusuyorum artık.

07.09.2022

cahilliğiniz mide bulandırdı bıktık lanet olsun ya. kurslarda küçücük erkek çocuklarına da kadınlar mı tecavüz etti, o illerde ilçelerde neden bir şey olmadı. ayağınız taşa deyse kadınlar yüzünden diyorsunuz. fay hattı diye bir şey yok kadınlar bir elbise giyiyor bitiyor mesele saçmalık mallık beyinsizlik oha yuha çüşş

TÜM YORUMLARI OKU (35)