İsmail Saymaz Sözcü'den Ayrıldığını Açıkladı

Gazeteci İsmail Saymaz, 1 yıldır köşe yazarlığı yaptığı Sözcü'den ayrıldığını açıkladı. Sözcü çalışanları ve okurlarına teşekkür eden Saymaz, 'Mesleğe kardeş bir mecrada devam edeceğim' dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Sözcü'den ayrıldığını açıkladı. 'Sözcü'ye veda' başlıklı bir köşe yazısı yazan Saymaz, gazete çalışanlarına ve okurlarına teşekkür etti. 

Yazısında, 'Sözcü'de yaklaşık bir yıl önce başladığım köşe yazarlığı maceram bugün son buluyor' diyen Saymaz, 'Mesleğime kardeş bir mecrada devam edeceğim' dedi. Köşesinin inançları, kimlikleri, dilleri ve tercihlerinden ötürü ayrımcılığa uğrayanların kürsüsü olduğunu söyleyen Saymaz, 1 yıllık süreçte gazetenin yazılarına müdahalede bulunmadığını belirtti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
05.08.2021

Özgün ve halkın sesi gazetecilerin çoğu artık farklı platformlardan halkı bilgilendiriyor. Bugün Sözcü dahil bir çok yalaka olmayan medya kanalları sürekli hükümet tarafından baskı altında. Bir çoğu kendini özgürce ifade edemiyor. Zaten cezaevleri düşünce suçlusu ve aydın gazetecilerle dolu. Halkı gerçeklerden uzak tutanlar saolsun.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ