İsmail Saymaz'ın Sözleri Yeniden Gündem Oldu: 'Ülkesine Tatile Gidip Dönen Mülteci mi Olur?'

Son günlerdeki mülteci tacizlerinin sosyal medyada çokça konuşulmaya başlanmasının ardından Gazeteci İsmail Saymaz'ın Haber Global'de 'Ülkesine tatile gidip dönen mülteci mi olur?' sözleri yeniden gündem oldu.

İsmail Saymaz ayrıca Twitter'da da "Dünyada memleketine bayram tatiline gidip geri dönen tek "mülteci" örneği bizde var. O nedenle, çatışma çıkmaması adına, ülkesine tatile gidenlerden başlayarak, geri dönüşü başlatmalıyız. Çocukları, engellileri, yaşlıları, yalnız kalmış kadınları bakabildiğimiz kadar bakalım" demişti.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
14.04.2022

Bu mülteci konusu krizi üç aşamalı gerçekleşti. İlk başta kontrolsüz bir şekilde ülkeye alınmaları ve TC vatandaşı olmaları gündeme geldi. Malum zihniyetin savunması ise "Selanik'de doğan biri vatandaş olabiliyorsa Suriye'den gelen de olabilir" şeklinde oldu. Daha sonra iki eli kanda da olsa aklı uçkurunda olan şeyleri "Savaş sebebiyle psikolojik olarak çoğalma" şeklinde savundular. Ve tatile gidip gelme olayı da "Sınıra yakın yerlere gidiyorlar" denilerek arka çıkıldı. Son verdiğim iddianın yalan olduğunu, bu savunmayı dört farklı isimle gelip yapan vatansızın birine her dört sefer kanıtlamıştım. Lakin yalana iman etmekten vazgeçmedi.

14.04.2022

Bakmayalım gerizekalı kardeşim hiçbirine bakmayalım. Hiçbirine bakma yükümlülüğümüz yok. Bu zamana kadar yaptıklarımıza saysınlar. Kime şirin görünmeye çalıştığınızı, neden yuvarlak cümleler kurduğunuz biliyoruz. Hangi ülkede bu kadar hain var

14.04.2022

Ya ben kendi ülkemde başka bir ile tatile gidemiyorum gelmiş mülteci ülkesine tatile gidiyor madem ülken tatile gidilecek kadar güvenli gelme geri sen güvenli değil diye gittin tatile gidiyorsan güvenlidir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ