İsmail Saymaz Duyurdu: Sedat Peker Ne Zaman Tekrar Konuşmaya Başlayacak?

Siyasetçiler ve bürokratların karıştığı suçlar ile ilgili Twitter ve YouTube hesabından paylaşımlar yaparken bir anda ortadan kaybolan Sedat Peker'in seçim zamanında yeni paylaşımlarda bulunacağı aktarıldı. 

İddia gazeteci İsmail Saymaz tarafından dile getirildi. Sedat Peker'in sosyal medya kullanımına yönelik kısıtlamanın da kısmen kaldırıldığını dile getiren Saymaz şu ifadeleri kullandı:

'Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan Sedat Peker ve ailesine sosyal medya kullanma kısıtlaması getirilmişti. Birkaç ay önce eşi Özge Peker ve oğlu Celalhan Peker'in Instagram ve Twitter kullanması için izin verildi. Sedat Peker için ise yasak esnetildi. Peker, video çekemese de Tweet atamasa da başkalarının paylaştığı tweetleri beğenebiliyor artık. Yani, Tweet aleminin deyimiyle 'like' edebiliyor.

Bu arada Peker'in seçime yakın bir süreçte konuşmaya hazırlandığı söyleniyor.'

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
19.04.2022

it iti isirmaz!!!sanki bu peker cok duzgun adam da!!! bi anda kahraman oldu...hepsinin kuyrugu birbirine bagli bu itlerin!!!!!!!!!!

19.04.2022

Yahoo CEO'su Marissa Meyer, "evde çalışma" uygulamasını destekleyecek kadar ileri gitti, bu evde daha fazla para kazanmanın iyi bir yolu. günlük 500 € - 600 € kazanıyorsunuz. yarı zamanlı veya taam zamanlı, 50 € /h'ye kadar kolayca kazanabilirsiniz. Buradan kontrol edebilirsiniz... .......................... D­­­o­­uInc­­o­­­­m­e.C­O­M

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ