İsmail Saymaz Düğünde Atatürk'e Hakaret Eden Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz Hakkında Konuştu

Geçtiğimiz günlerde Şehzade Harun Efendi'nin torununun düğününe şahit olarak katılan Yeni Akit Yazarı ve eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın 'Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum.' sözleri tepki çekmişti.

Tepkilerin ardından Atatürk'ü kasdetmediğini açıklayan Şevki Yılmaz "Ben, hiçbir kimsenin ismini zikretmediğim halde niyet okuyanlarla ve iftira atanlarla da hukuk önünde hesaplaşacağız.” demişti.

Bu sözlerin ardından gazeteci İsmail Saymaz'dan, Şevki Yılmaz'a eleştiri geldi.

“Gelmişsin 60 yaşına. Bir tarafının kılları ağarmış. Zaten aklın gidip geliyor. Yaşayacağın, 5-10 sene. Niye sözünün arkasında durmuyorsun, oran buran oynuyor?” diyen Saymaz'ın sözleri de gündem oldu.

İşte o anlar;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

İlber Ortaylı Atatürk'e Hakaret Edilen Düğünde Neler Yaşandığını Anlattı: "Kendini Bilen İnsan Ölçülü Konuşur"

👇

Canlı Yayında Kavga: Rasim Ozan Kütahyalı'nın Programında Mustafa Albayrak ve Ümit Zileli Birbirine Girdi

👇

Celal Şengör Çocukken Yediği Tokatın Bilimsel Açıklamasını Yaptı: "Kinetik Enerji Isı Enerjisine Dönüşüyor"

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
22.02.2024

İsim zikretmeye g.tleri yemiyor. ceza almayacaklarından o kadar eminler ki, istedikleri gibi at koşturuyorlar.

23.02.2024

Madem eminler neden götişleri yemesin?

22.02.2024

Ülkenin kurucu liderine hakaret ediliyor,adam görki mabadını kimlere dayamış tasmasını kimler tutuyorsa pervasızlıkla çemkürüyor.Daha elem ve vahim tarafı ise üç maymun oynanıyor,yazıklar olsun Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar.....

Yobazlar şunu bir türlü kavrayamadı.Vahdettin tahta geçtiğinde ülke zaten yıkılmak üzere idi.'Bana taht değil ateş yanan ocak kalmış.' demiştir. O andan itibaren adam hanedan için bir gelecek olmadığını biliyordu.Sadece varlığını korumak için uğraştı.İngilizler ne isterse verdi. İngilizler saray bahçesini istediler, onu bile teslim etti. Atası Sultan Murat gibi savaşçı değildi. Dedesi Sultan Mahmud gibi idealleri de yoktu. Sakin gözlüklü kendi halinde bir adamdı.Sakarya savaşında genç bir bayanla düğün yaptı.Kuvai Milliye'ye karşı Kuvai İnzibatiye diye bir örgüt kurdu.Örgüt güya kendisini koruyacaktı.Türkiye kazanınca minik ordusu da kendiliğinden dağıldı.TÜRKİYE ve TÜRKLÜK bu savaşı sadece düşmana karşı değil yobazın neredeyse evliya gibi taptığı hanedana karşı da verdi! Eğer hanedan düzgün olsaydı zaten millet onun peşinden giderdi.ATATÜRK deyince duracaklar ya da soluğu dün ingiliz gemisinde bugün Amerikan gemisinde alacaklar.Bence bunlar hala Pensilvanya sevdasında.

Pasif Kullanıcı
22.02.2024

Valla doğru dedin İsmail saymaz

TÜM YORUMLARI OKU (14)