İsmail Saymaz'dan Sonra Açıklama Yapan Murat Ağırel de Dilan Polat'ın Tahliye Konusuna Vurgu Yaptı!

Tüm Türkiye'nin takip ettiğini Polat davasında hazırlanan iddianame gündem oldu. Gazeteci İsmail Saymaz'ın ardından davayı ilk günden beri takip eden Gazeteci Murat Ağırel de tahliye açıklamasında bulundu.

Şatafatlı hayatları MASAK radarına girdikten sonra altüst olan Dilan ve Engin Polat çifti kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan 4 Kasım'da tutuklandı.

Yaklaşık 8,5 aydır cezaevinde olan Polat ailesinin davası günden güne karmaşık bir hal alırken Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ve kardeşi Can Doğu'nun tahliye edilmesi dikkatleri yeniden üzerine çekti.

11 Temmuz'da görülen dava sonrası duruşmalarının 4 Eylül'e ertelenmesi karar verilen Polat ailesinden cephesinde sular yeniden hareketlenmişti.

Sessizliğini uzun bir aranın ardından bozan Engin Polat'sa Eşim Dilan'ın bu hukuksuzluğa dayanacak gücü kalmamıştır. Bütün vebal üzerinize olacaktır" açıklamasında bulunmuştu.

Hazırlanan iddianame ise ayrı bir olay olmuştu. Başta Dilan'ın ablası olmak üzere pek çok kişi konu hakkında tepki göstermişti:

Tahliye Edilen Sıla Doğu, Dilan ve Engin Polat'tan İntikam İsteyen 'Yalancı' Tanık Hakkında İsyan Etti!

Ardından Gazeteci İsmail Saymaz'dan "Bir gizli ve iki tutuklu tanığın iddialarından başka dayanak yok. İddialar somut delillerle doğrulanmıyor. Bu iddianameyle Polatları bir gün bile tutamazsınız." açıklaması gelmişti.

Saymaz'ın ardından Polatgiller davasını ilk günden bu yana yakından takip eden gazeteci Murat Ağırel'den de iddianameye balta vuran bir açıklama geldi.

Kaynak

İddianamenin yetersiz ve kötü hazırlandığını öne süren Ağırel, "Bu iddianamede ile örgüt ele başı ve üst düzey yöneticilerinin haricindeki kişiler (Dilan Polat) dahil tahliye edilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Ortada “Suçsuzlar, raporlar tertemiz geldi, beraat edecekler, hakları yendi” gibi sapla samanın birbirine gireceği durum yok."

x.com

İlginizi Çekebilir

Yetmedi mi Bu Haller? Kanye West'in Eşi Bianca Censori Çıplağa Yakın Giyinişi Yine Gündem Oldu!
Cüneyd Efendi Yaktın Bizi: Mert Yazıcıoğlu'nun Yeni Havuz Pozları Yine Birilerini Fena Yükseltti!
Kate Halk Karşısına Çıktı, Hande ve Hakan Aşka Geldi: Wimbledon Finalininin Şık ve Rüküşlerini Seçiyoruz!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR

yakalandıklarında her platformda müebbet yemeli diyen Ağırel, şimdi de salıverin diyor. bu adamın amacı ne acaba?

16.07.2024

İddianame o kadar kötü ki bu durumda şu isimlerin tahliye edilmesi gerekiyor diyor. mevcut iddianameye göre. Yoksa çıkmasını istediğini dile getirmiyor

15.07.2024

bu ne ya ıddıaname duzgun hazırlanmadı dıye sucluları dısarı cıkaralım ozaman hepsını ıstısnasız goz var izan var bu parayı butun onedıoya yorum yazanlar toplansak cıkaramayız ozaman demekkı suc var ozaman ceza var hak hukuk olsa bole olur ... duzgun ıddıname hazırlayın ozaman napalım

15.07.2024

niye ya ceksın cezasını niye salıyorsunuz içerde çürüsun şimdiye kadar yediğine içtiğine saysın

18.07.2024

Aynı. Herkes tek tip zaten. Ünlüsü ünsüzü tornadan çıkmış gibi. Ve dudakları korkunç.

TÜM YORUMLARI OKU (18)