İsmail Saymaz'dan Meral Akşener'e Yanıt: "Kendi Geçmişini Sorgulasın"

Gazeteci İsmail Saymaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la eski İYİ Parti lideri Meral Akşener arasındaki görüşmeye ilişkin haberi nedeniyle yeni bir açıklama yaptı. Akşener'in bugünkü sert tepkisini değerlendiren Saymaz, 'Akşener, benim gazeteciliğimi sorgulayacağına kendi siyasi geçmişini sorgulasın' dedi.

Kaynak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşme sonrası uzun süre sessiz kalan eski İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gazeteci İsmail Saymaz'ı hedef almıştı.

Meral Akşener, “İsmail Saymaz tarafından şahsım adına ortaya atılan, 'iş adamının dosyası için görüşüldü' ve 'ofis açtı' şeklindeki iddialar, dedikodudan ibaret. Hukuki yollara başvuracağım” dedi.

Akşener'in açıklamalarına bugün Sözcü TV'den yanıt veren İsmail Saymaz ise şunları söyledi: "Akşener'in yalpalamalarına siyasi kılıf uydurmak zorunda mıyım ben? En yakınlarınız size ah ediyor, sizden şüphe duyuyor Meral Hanım!"

"Meral Akşener benim gazeteciliğimi sorgulayacağına kendi geçmişini sorgulasın."

İsmail Saymaz'ın açıklamaları 👇

Meral Akşener, Erdoğan Görüşmesine İlişkin Sessizliğini Bozdu: Gazeteci İsmail Saymaz'a Çıkıştı!
Kırıkkale'de Korkunç Cinayet: 80 Yaşındaki Kadını Evine Girip Bıçaklayarak Öldürdüler!
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kaza Retweet: "Aha Ona da Vergi Kesecek"

Popüler İçerikler

Nevşin Mengü Duyurdu: Kara Harp Okulu Devre Birinci Teğmen Ebru Eroğlu ve Diğer Üç Teğmenin İfadeleri Alındı
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
YORUMLAR
11.06.2024

Meral akşener’in çok uzağa gitmesine gerek yok yakın geçmişi sorgulaması ve anlayabilmesi yeterli siyaseti tamamen bırakması için… Kendi cephesinden milletvekili görüşmeden sonra devlette göreve hazır olduğunu hatta cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirir iddiasını ortaya atmadı mı ? Uzun uzun ismail saymaz’ı suçlamak yerine kendisi görüşme ile ilgili açıklama yapsa konu kapanacak ismail saymaz güzel yerden yakalamış…

11.06.2024

yaw hee hee bunu buraya getirinceye kadar niye çenenizi acmadiniz pardon da

Sen önce bir kendine bak İsmail Saymaz. O 14 Mayıs Süreci'ndeki 3-6 Mart arasındaki tavırlarınızı unutmadık aklımızda. Sırf bir avuç kliğin çıkarlarına aykırı diye kadına edilmedik hakaret bırakılmadı. O süreç içerisinde Fazıl Say gibi sanat camiasındakiler kadına neredeyse dışkı dedi çekin sifonu gitsin dedi sesinizi bile çıkarmadınız. Sinan Oğan sırf sizin bu tavırlarınız yüzünden palazlandı. O kadar irrite ettiniz ki kendinizden insanlar Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermemek için kendilerini başka alanlara yöneltti kaldı ki onlara bile psikolojik baskı uyguladınız ( Muharrem İnce ) veyahut da bu sürece sessiz kaldınız. Dolayısıyla artık sizin ve sizin gibilerin ne Meral Akşener ne Muharrem İnce hatta ve hatta ne de Sinan Oğan hakkında tek bir yorum yapma hakkınız bile yok. Yaptıklarınızla veyahut da yapmadıklarınızla işleri bu raddeye getiren sizlersiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ