İsmail Saymaz da Kimlik Bilgilerinin Hackerların Elinde Olduğunu Açıkladı!

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun vatandaşların kimlik bilgilerinin çalındığını duyurmasının ardından iddiaları doğrulayan açıklamalar da peş peşe gelmeye devam ediyor. İsmail Saymaz da bugün köşesinden kendi kimlik bilgilerinin de çalındığını duyurdu.

Saymaz Halk TV'de yayınlanan yazısında, '13 Nisan sabahı uyandığımda her zamanki gibi cep telefonumu açtım, gelen aramalar ve mesajlara baktım. Biri çok dikkat çekiciydi. Gazeteci İbrahim Haskoloğlu tarafından saat 06.36'da gönderilmişti. Mesaj şöyleydi: 'Size bilgi vermek istedim. Bana üç ay önce hacker grubu ulaştı ve ellerinde devlete ait birçok bilginin olduğunu söyledi. Yetkililere ilettim ancak adım atılmadı. Dün bazı sitelerde paylaşımlar üzerine başımdan geçeni anlattım. Hacker grubu sizinle ilgili veriler paylaşmıştı.' Haskoloğlu, ekran görseli yollamıştı. Görselde, iş yeri sicil numaram, Halk TV'nin adresi, sigorta kodum ve Ekim 2021'de aldığım maaşı yazılıydı. Bilgi verdiği için Haskoloğlu'na teşekkür ettim.' ifadesini kullandı.

Kimlik bilgilerinin çalındığını duyuran gazeteci Haskoloğlu geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu Tutuklandı

Tutuklanmanın ardından Fatih Portakal tanımadığı bir kişinin kimlik bilgilerini kendine gönderdiğini aktarmıştı...

Fatih Portakal Kimlik Bilgilerinin Çalındığını Söyledi: 'Ortada Çok Ciddi Bir Durum Var'

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
21.04.2022

adamlar herkesin bilgisine erişmiş ama bunu açıklayan cezaevinde :) Suçu Efendi hazretlerinin bilgisinin çalındığı haberini yapması. E hackerler nerede ? Her konunun olduğu gibi bunun da üzerini kapatacaklar.

Pasif Kullanıcı
21.04.2022

Aylar sonra fetö kumpası diye açıklama yaparlar. Şimdi ne yalan söylesek diye hesaplıyorlar.

21.04.2022

Dizüstü bilgisayarımdan çevrimiçi olarak çok para kazanıyorum (60 € ila 90 €/saat). Geçen ay 11429 €'luk bir çek aldım bu çevrimiçi iş basit ve anlaşılır, ofise gitmenize gerek yok, bu onun evden çevrimiçi işi. Bu iş fırsatı şu anda tam size göre. Dilerseniz ekteki siteden denemeniz yeterli... ............................. J­­­o­­bzC­­a­­­­r­t.C­­OM

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ