Geçtiğimiz hafta içi sürpriz bir şekilde Ali Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. Bu görüşmenin detayları merak edilirken kimi Fenerbahçe'nin bürokratik işlemleri için derken kimi de Koç Ailesi'nin şirketlerinden biriyle ilgili olabileceğini iddia etmişti.
İsmail Küçükkaya, bugün görüşmelerin detaylarına ulaştığını söyleyerek konuya açıklık getirdi.
Erdoğan ın son yıllarda en çok başarısız olduğu alan Fenerbahçe o kadar desteğe rağmen yine başarı yok federasyonda bir sürü olay dönüyor ama Galatasaray ı yıkamıyorlar yine şampiyon oluyor iktidar değişirse bunların hepsini kamuoyuna paylaşmasını isterim herkes gerçeği görsün
Fenerbahçenin sorununu stat yani. Futbolcular? Teknik direktör?? Takımın sahibi gibi davranan dönemlik seçilen bir başkan??? Stat diyorsunuz. Evet, beton önemli.
Siyaset ve futbol. 🤔 Bence çıkarları olanlar için mantıklı. 🤔