İşlerinden İstifa Edip Mars İsmini Verdikleri Karavanlarıyla Dünyanın Güzelliklerini Görmek İçin Yola Çıkan Burçin ve Erdi

Bu içerik aşırı minnoş bir çift ve karavan içerir! Bir de şimdiden söyleyelim birazcık kıskanabiliriz. Mars isimli karavanlarıyla dünyanın güzelliklerine şahit olmak için yola çıkan Burçin ve Erdi'yi tanıyalım. 😍

Keyifli okumalar!

İtiraf edelim birçoğumuzun hayali şehrin gürültüsünden ve yoğunluğundan kaçıp sevdiğimizle birlikte bir karavana atlayıp uzak diyarlara gitmektir.

Bazıları bunun hayalini kurmaya devam ederken bazıları da Burçin ve Erdi gibi bu hayali gerçekleştiriyor. Biz de bu nedenle sizi tatlı mı tatlı çiftin dünyalarına misafir etmek istedik.

Burçin ve Erdi evli bir çift. 2012 yılında aynı iş yerinde denk gelmişler ve o gün bugündür hiç ayrılmamışlar. İkisinin de benzer planları varmış ve birlikte bu planları gerçektirmeye karar vermişler.

2018 yılında İstanbul'da yıllardır emek verdikleri işlerinden ayrılmışlar ve ikisinin de ortak tutkusu olan Dünya turuna çıkmaya karar vermişler. İyi ki de bu kararı almışlar.

Dünya turuna da karavanla çıkmak isteyip bu minnoş karavanı kendi elleriyle yapmışlar. Karavanın da bir ismi var: Mars. 😇

Youtube'da da oldukça aktif çiftimiz. "Trail of Us" isimli kanallarında karavanla yolculuğa çıkmayı düşünenler için oldukça faydalı bilgilerin yer aldığı videolar paylaşıyorlar.

Bi' bakmak isterseniz; Trail of Us

Amacımız kesinlikle sizi kıskandırmak değildi ama kıskandınız farkındayız... 😇 Belki size de bu çiftimiz ilham olur ve tutarsınız sevdiğinizin kolundan sonu olmayan bir yolculuğa çıkarsınız...

Bizce herkes de bir gün sevdiği insanla birlikte bu dünyanın güzelliklerini onlar gibi görmeli ve keşfetmeyi öğrenmeli.

Bir yere takılıp kalan hayatların her gün farklı bir yerde uyanması dileğiyle...

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
23.03.2019

ara ara böyle içerikler pompalanıyor ve içeriklerde yazanları okuyunca insan daha da bir sinir oluyor.neymiş"Bizce herkes de bir gün sevdiği insanla birlikte bu dünyanın güzelliklerini onlar gibi görmeli ve keşfetmeyi öğrenmeli."ymiş.arkadaşım herkesin bu şahıslar gibi tuzu kuru değil.yok istifa edip dünyayı gezmeye çıkmışlar falan.tahminen 30 lu yaşların başlarında bir çift.ne kadar süre çalışmışlar da istifa edip dünya turu yapacak para biriktirmişler?belli ki ikisi de aileden zengin zaten.babalarının holdinginden istifa etmişlerdir canları sıkıldığı için.Şöyle vıcık vıcık içerik yazıları yazarken hayatın gerçeklerini de bir düşünün.

23.03.2019

"İşlerini güçlerini bıraktılar seyahat etmeye başladılar." aman ne güzel. Kardeşim çalışmayı gereksiz görüp yolculuğa çıkabiliyorsan zaten belli bir ekonomik statüye sahipsindir. Bu imkanlara sahip olmayanlar, seyahate çıkabilmek için, çok afedersiniz it gibi çalışmak ve çalıştığı yerdeki devamlılığını sağlayabilmek adına tüm saçmalıklara, baskılara, strese katlanmak zorunda. Bu tarz içerikleri paylaşıp "İsteyince oluyor, yeter ki cesaret edin."e vurunca gerçekten komik oluyorsunuz. Çocuksu saf bir tarafınız var ama maalesef yemiyoruz.

3200 TL maaş alıyorum, kız arkadaşım 3500 alıyor. Kazandığımız para bu. Evlilik, ev, eşyalar bir sürü __k püsür var. Yılda 16 gün iznimiz var, işe 2 gün geç kalsak uyarı alıyoruz. İşten birimiz ayrılsa yada atılsak ne yeriz, ne içeriz diye düşünüyoruz. 2018 enflasyonu %21 çıkmış. İşsizlik kayıtlı olarak 6 milyona yaklaşmış, döviz kurları almış başını gitmiş. Cebimde para diye taşıdığın TL'nin eoro 6,5 yapıyor. Sen ne diyorsun be. Asgari ücret 2020 TL. Yok neymiş işten istifa etmiş, Dünyayı turluyorlarmış. Ulan kaç insan var bunlar gibi şanslı doğan. Analarının babalarının mirası ile keyif çatıyorlar. Kimi yiyorsunuz lan siz. HADİ ORADAN BE HADİ ORADAN.

25.03.2019

ne tuhaf kişiliğe sahip bir insansın sen öyle bir insanın yaşayışıını bilmeden laf yapıyorsun ha bu arada 2 sinide güzel bir işi vardı ve bun için para biriktiriyorlarmış zaten bunlarıda nerdenmi biliyorum youtube kanallarıda varda oradan

TÜM YORUMLARI OKU (41)