İşlem Görmüş Saçlarına Mucize Gibi Gelecek 12 Şampuan ve Bakım Ürünü

Maalesef hepimiz en çok saçlarımızla oynuyoruz. Sürekli yeni renkler denemenin yanı sıra permalar, Brezilya fönleri derken bunca işlemin ardından saçlar hem görünüş hem de yapı olarak sağlıksızlaşıyor. Bunun için güzellik merkezlerinde, kuaförlerde çeşitli bakımlar yapılıyor olsa da evde kullanılan ürünler de bir o kadar önemli. Günlük olarak kullanabileceğin şampuanlara ve saç bakım ürünlerine göz atmak istemez misin? Bu konuda son dönemin popülerlerinden biri sarımsak özlü şampuan. Kerastase ürünleri de epey tercih ediliyor. Diğer alternatifleri de öğrenmek istersen seni içeriğe alalım.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

Hepimizin şöyle bir durup ''Ne olacak bu saçların hali'' diye düşündüğümüz bir dönem olmuştur.

Saçlarımızı eski sağlığına kavuşturmaksa doğru ürünlerle o kadar da zor değil.

1. The Natural Ritualist Keratin işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için acil kurtarma şampuanı

Boyalı ve işlem görmüş saçlar için keratin ve argan yağı ile zenginleştirilmiş The Natural Ritualist Keratin Acil Kurtarma Şampuanı saçları hem dışarıdan gelecek unsurlara karşı koruyup kalkan görevi görürken hem de saçlardaki zayıf noktaları keratin proteini ile dolduruyor. Özel geliştirilmiş formülü ile saç renginin canlılığını koruyup renk ömrünü uzatarak çabuk matlaşmasını önlüyor. Saça rahatlık veriyor, besliyor ve yeniden yapılandırıyor. Saçın iç yapısına etki ederek derin ve uzun ömürlü nemlendirme sağlamasının yanı sıra sülfat ve paraben içermiyor. Şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Bu şampuan sayesinde saçlarım artık daha sağlıklı ve ışıltılı. Yıpranmış saçlarımın çaresini bu şampuanda buldum. Fiyatı da çok uygun, 1000 ml uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. Çok memnunum, tavsiye ederim.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Kerastase Bain Therapiste aşırı yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için şampuan

Kerastase Bain Therapiste benzersiz jelimsi dokuya sahip balsam yapısıyla saçları nazikçe temizlerken aynı zamanda onarıyor. Saç telini sarıyor ve yıkama esnasında sürtünmeyi azaltarak koruyor.

Her bir saç telini yeniden canlandırıp parlaklık sağlıyor. Bu konuda en çok tercih edilen ürünlerden.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Yıllardır kullandığım Kerastase ürünlerinden en vazgeçilmezi. Boya ve röfleyle yıpranmış saçlarınız varsa bu ürünle mat görünümden zamanla kurtulacağını göreceksiniz. Tavsiye ediyorum.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

3. Bonacure yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için bağ oluşturucu keratin bakım kremi

Bonacure Bağ Oluşturucu Keratin Bakım Kremi yıpranmış ve işlem görmüş saçları güçlendirmeye yardımcı oluyor. Saç bağlarını güçlendirip saç tellerinde koruyucu bir kalkan oluşturuyor. Saçları besleyip nemlendirirken daha parlak ve güçlü saçlar oluşturmaya yardımcı oluyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Daha önce kullanıp beğenmiştim, o yüzden tekrar aldım. Boyalı saçı güzel toparlıyor ve yumuşacık yapıyor. Tavsiye edilir.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Urban Care çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiş saç bakım kremi

Makademya yağı ve keratin içeren yoğun nemlendirici ve onarıcı Urban Care Saç Bakım Kremi çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlara özel geliştirilmiş. Yoğun işlem sonrası yıpranan saçların canlılığının geri kazanmasına yardımcı olurken oluşturduğu koruyucu tabaka, saçları çevresel faktörlerden koruyor. İçerdiği bitkisel keratin sayesinde saçın yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor ve yıpranmalara karşı koruma, onarım ve direnç desteği veriyor. Paraben ve silikon içermiyor. Şu an indirimde ve fiyatı epey uygun.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

5. İşlem görmüş, kuru ve yıpranmış saçlar için ideal Ecolinn Sarımsaklı Şampuan

Tüm saç tiplerinin kullanımına uygun Ecolinn Sarımsaklı Şampuan işlem görmüş, kuru ve yıpranmış saçları eski sağlığına kavuşturmada oldukça etkili bir yerli ürün. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Mükemmel! İlk yıkamada faydasını gördüm.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

6. Otacı Bitkisel Keratin, yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için saç kremi

Otacı Bitkisel Keratin Şaç Kremi balkabağı ve şeker kamışından elde edilen bitkisel keratin içeriği ile işlem görmüş, yıpranmış saçları onarıp güçlendirirken arginine ile saç tellerinin esnek ve yumuşak olmasına yardımcı oluyor. Pancar özü ile saçları besleyip kalıcı nemlilik sağlayan vegan bir ürün.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

7. Kalın ve işlem görmüş saçlar için Davines Prep Rich Balm

Davines Prep Rich Balm kurutulmuş ve gerilmiş saçları besleyerek tartmadan kompakt hale getiriyor ve orijinal yumuşaklığını geri kazandırıyor. Saçları kolayca ayırırken hafif ve ipeksi bırakan özel bir ürün. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Mükemmel!''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Jeuvenile işlem görmüş ve boyalı saçlar için besleyici ve koruyucu bakım sunan sülfatsız şampuan

Boyalı ve kırık saç tipi için tasarlananan, SLES ve Paraben içermeyen Jeuvenile Besleyici ve Koruyucu Sülfatsız Şampuan, organik aloe vera suyu ile formüle edilmiş yapısı ile saçı nazikçe temizleyip saç derisinin doğal nem dengesini koruyor. İçerisinde  bulunan 10 farklı temizlik aktifi ile saçı derinlemesine temizliyor ve sağlıklı saç büyümesini destekliyor. Hindistan cevizi saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırırken, antioksidan nar ekstraktı ve E vitamini ile saçı koruyor. Saçların daha canlı, ışıltılı ve yumuşak bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Oleanolik asit, apigenin ve H vitamininden oluşan özel aktifi sayesinde saçı güçlendirmeye, saç dökülmesini önlemeye yardımcı oluyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok memnun kaldığım bir şampuan; ikinci alışım.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

9. Vasso boyalı ve işlem görmüş saçlar için çift fazlı, durulanmayan sprey krem

Vasso Çift Fazlı Durulanmayan Sprey Krem durulanmayan çift ektili formülü ile işlem görmüş ve boyalı saçlara canlılık kazandırırken saç tellerinin dayanıklılığını artırıyor ve renklerinin korunmasına yardımcı oluyor. İpek proteini ve Aminoasit kompleks içeren yapısı ile ağırlaştırma yapmadan saç teline canlılık kazandırarak boyalı ve cansız saçların doğal bir hacim kazanmasını sağlıyor.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Fanola Oro Therapy 24k Rubino Puro boyalı ve işlem görmüş saçlara argan yağı

Yakut, mikro-Aktif altın ve uv filtresi ile saçlarda zengin bir bakım uygulayan Fanola Oro Therapy 24k Rubino Puro Argan Yağı saç boyasında renk dengesi kurarken saçın parlaklıklığını arttırıyor. Benim de uzun yıllar kullandığım bir ürün ve epey etkili.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Önceden kullandığım ve çok memnun kaldığım bir üründü. Saçın kolay taranmasını sağlıyor, besliyor ve yumuşacık yapıyor. Küçük hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim ve çok hızlı teslimatınız da takdir edilmeli.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

11. Redusa yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için saç bakım maskesi

Redusa Saç Bakım Maskesi haftada 2 ya da 3 kez kullanarak saçlarına canlılık kazandırabileceğin bir bakım ürünü. Şu an indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. Magicare Supergrow Purifying kuru, yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için şampuan

Magicare Supergrow Purifying Şampuan hindistan cevizi, ginseng, ısırgan otu içeriğiyle kuru, yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için arındırıcı etkiye sahip bir şampuan. Elektriklenmeyi önlerken saça parlaklık veriyor ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Şu an indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Saçlarınızın Sağlıklı ve Hızlı Uzaması İçin Neler Yapmalısınız?
Düğüne Giderken Kullanabileceğiniz Size Çok Yakışacak Saç Modelleri
Kadınların Dilinden Düşmeyen W-Lab’in En Sevilen 12 Ürünü
Markasına Kadar Verdik! Ünlülerin En Sevdiği 12 Güzellik Ürünü
Tatilde Yıpranan Cildinize İlaç Gibi Gelecek 12 Cilt Bakım Ürünü

Popüler İçerikler

Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Tepki Çeken Görüntü: 23 Nisan’da Bir Çocuk Dilan Polat, 2 Çocuk İse Polis Kılığına Girdi