İŞKUR Önünde Gözyaşları İçinde Çay Satan Baba: "Kızım 'Baba Evde Ekmek Yok' Dedi"

Ankara'da İŞKUR önünde yaşanan dram izleyen herkesi gözyaşlarına boğdu.

İŞKUR'un önünde bir yandan iş arayan bir yandan da çay satan 45 yaşındaki Yusuf Derin, "En son kızım 'Baba evde ekmek yok' dedi. Evde termosum vardı çayı demledim" sözleriyle gündeme oturdu.

FOX TV Ana Haber'de yayınlanan ve yürekleri dağlayan o görüntüler:

burada sen ne dio'san o!

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
04.05.2020

Hala ekonomi cok iyi diyen sigirlar varmi acaba bu adamin yerine kendinizi koyun nekadar zor bir durum allah kimseyi aclik ile sinamasin.

04.05.2020

Kesinlikle kendi vatandaşımıza sahip çıkamıyoruz. Milyonlarca işe yaramaz nankör suriyeliye milyar dolarlar harcadık ama kendi insanımıza sahip çıkamıyoruz. Yarın bir gün ülke zor duruma düşese kendi vatandaşımız koşacak yardıma . Öncelik her zaman kendi vatandaşımıza olmalı.

Pasif Kullanıcı
04.05.2020

Kaç kişi bunun bilincinde ki .. Bunları dile getirince ırkçı oluyoruz.

04.05.2020

Suriyelilere 40 milyar harcadık, gerekirse 40 milyar daha harcarız diye artistlik yapanlar kendi milletine sahip çıkamıyor... Zaten kullanılmayan köprü ve tüp geçitlerin ödeme garantilerini ne iptal ediyorlar ne erteliyorlar, çünkü kendi yandaş müteahhitleri milyonlarca garibandan daha önemli. Damat bey hala çıkmış dünyada halkına en çok sahip çıkan ülkeyiz halkın %85'ine ulaştık diyebiliyor. Ben anlamıyorum bunlar nasıl bir utanmaz arlanmaz ya...

06.05.2020

Şu hayatta Suriyeliler kadar değerimiz yokmuş çıkarı olmasa onlara da bakmazdı baktı da ne oldu ilk fırsatta buraları terketmediler mi yedikleri kapa pislemediler Başka ülkelere de tıbbi yardım yapıyor ama bizlere gelince hiç bir şey yok bir maskeyi bile dağıtamadılar Başka ülkeler kadar değerimiz yokmuş devletin gözünde Çoluk çocuk harçlıklarını verdi biz bize yeteriz kampanyasına tek temennim o paraların ihtiyacı olanlar için harcanmasıydu hiç inanmasam da o çocukların minik yüreği ile biriktirdikleri harçlıkları bile nasıl el atabilir insan

TÜM YORUMLARI OKU (37)