İskoçyalı Ricky Eskişehirspor Maçını İzlemek İçin 4 Bin Kilometre Yol Geldi

İskoçya Premier Lig ekiplerinden St. Johnstone taraftarı Ricky Marshall, Eskişehir-Osmanlı 1453 Spor Kulübü karşılaşmasını izlemek için 4 bin kilometre yoldan geldi.

Ricky Marshall, İskoçya Premier Lig ekiplerinden olan St. Johnstone taraftarı. Marshall, kulübünün kardeş takımı olan Eskişehirspor için 4 bin kilometre yol katedip Türkiye’ye geldi.

Eskişehirspor ve St. Johnstone 2012’de ‘kardeş’ takım oldu. İki takım da 12 yıldır birbirlerine desteğini sürdürüyor.

İskoçya’nın Perth şehrinde yaşayan 62 yaşındaki Marshall, kardeş takımı Eskişehirspor’un Osmanlı 1453 Spor Kulübü karşılaşmasını izlemek için kente adım attı.

Marshall, internet üzerinden Eskişehirspor taraftarlarıyla yazıştığını ifade ederek “Eskişehir'de yıllardan beri görüştüğüm dostlarım var. Geldiğimde onlarla birlikte olma şansı da buluyorum" diye konuştu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İrfan Can Kahveci'nin TikTok'ta Yaptığı Paylaşım Güldürdü: ''Her Erkeğin Defansif Orta Saha Fetişi Vardır''
Beşiktaşlı Futbolculara “Rehberindeki En Ünlü Kişi Kim?” Diye Soruldu: Verdikleri Cevaplar ise Kahkahaya Boğdu
Çocuğunun İsmini Koluna Dövme Yaptırdı, DNA Testinde Çocuğun Kendisinden Olmadığını Öğrendi!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Arnavutluk'un Yapay Zeka Bakanı Rüşvet Aldığı İçin Görevden Uzaklaştırıldı İddiası Ortalığı Karıştırdı
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!