İşkencenin Detayları Ortaya Çıktı: Hamile Eşini Zincirleyip Tırnaklarını Söken Şahıs Tutuklandı

28 yaşındaki İlyas Arık isimli şahıs dini nikahlı iki eşinden birine günlerce şiddet uyguladı. Şanlıurfa'da evin çatısına kurduğu barakada 40 günlük hamile Suriye uyruklu eşi Mırvet N.’ye günlerce işkence ettiği öğrenildi.

İlyas Arık, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

Akşemsettin Mahallesi'nde Mırvet N., eşi tarafından 5 gün boyunca şiddete maruz kaldı. Dini nikahlı eşi tarafından sopa ve zincirle dövülüp, kerpetenle tırnaklarını çekildiği belirlenen elleri bağlı olan hamile kadın, çığlıklarını duyan komşularının ihbarıyla bulundu. Evin çatısında yapılan barakada kanlar içerisinde bulunan kadının yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken, kendisine şiddet uygulayan İlyas Arık ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kendini 'Beni aldattı' sözleriyle savunmaya çalıştı...

Şanlıurfa'da Korkunç Olay: Dini Nikahlı Eşini Barakaya Kilitleyip Günlerce İşkence Yaptı

Mahkeme tarafından tutuklandı.

Şanlıurfa’da imam nikahlı eşi Mirvet N.’yi oturdukları binanın çatısındaki yaptığı barakada zincirleyip günlerce işkence eden ve ayak tırnaklarını kerpetenle söken İlyas Arık, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.10.2020

doğadaki hemen her erkek canlı süslü püslüdür, dişiye kendini beğendirmeye çalışır. bi de insanoğluna bakıyosun kelimeler yetersiz. en güzeli homo erectus'ta kalacaktık, modern insan filan kaldırmıyor bünye.

07.10.2020

Resmi nikahlı değilsen eşin olmuyor yalnız. Şehirde yapınca farklı adlandırılan şey, kırsalda imam nikahı kisvesiyle yapılınca eş oluyor. Ayrıca bu insan erkeklerine artık bi dur demek yeter demek gerekmez mi? Dünya üzerinde bunlardan daha cani başka bir yaratık yok ya!

07.10.2020

ben okurken dayanamıyorum o nasıl yapabilmis aklım almıyor 😰😡

TÜM YORUMLARI OKU (8)