İşitme Engelliler Federasyonu'nda Skandal Dayak Görüntüleri Ortaya Çıktı

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı, Faruk Demir’in bir işitme engeli vatandaşı dövdüğüne ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Darp görüntülerinde odada Fırat Kaya’nın da olduğu görüldü.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Faruk Demir'in işitme engelli bir kişiyi darp ettiğine ilişkin görüntüler yayımlandı.

Demir'in geçtiğimiz günlerde yine işitme engelli genci darp etmekten tutuklanan Fırat Kaya adlı kişiyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Ankaragazetecisi'nden Alican Uludağ’ın haberine göre, 'Fırat Delikanlı' ismini kullanan Fırat Kaya’nın işitme engelli bir genci döverek sosyal medyada paylaşmasının ardından ortaya çıkan bu yeni görüntülerin İstanbul’da çekildiği belirtiliyor.

İşte o skandal görüntüler 📌

Görüntülere göre, kendisi de işitme engelli olan Faruk Demir, kalabalık bir odada bir kişiyi darp ediyor. Demir’in yanında bulunan bazı kişiler de bu engelli vatandaşa yumruk atıyor. Kaya ve Demir’in birlikte çekildiği bazı fotoğraflar ise dikkat çekiyor. Fırat Kaya’nın darp ettiği bir gencin, telefonla görüştüğü Faruk Demir’e başparmağıyla 'tamam' işareti yapması dikkat çekti.

Olayın ardından federasyondan açıklama geldi 📌

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
14.04.2021

Dernek görünümlü mafya bir de bunun parti görünümlüsü var, hatta bu dernek görünümlü olan parti görünümlü olanın himayesinde. Hangisini koruyalım kadını mı çocuğu mu engelliyi sanatçıyı doğayı mı hangisini koruyalım. Orta çağ zihniyetlerinden bir farkımız kalmadı 20 yılda 100 yıl geriye gittik.

Ceza alacağına falan, inanmayın pek bir bok olmayacak.

14.04.2021

Uyuşturucu ile mücadele edenler uyuşturucudan tutuklanır,engelli federasyonu başkanı engelli döver,öyle bir kaos ortamı oluşturuldu ki,bu yıkım toparlanamayacak bir boyuta ulaştı.Ayaklar baş,başlar ayak oldu ülke de.Vasıfsız insanlara yetki verince böyle sonuçlar ortaya çıkar.Asla ceza almayacak çünkü bunun üstündekilerden biri bile böyleyse ön kapıdan alıp arkadan salacaklar.

TÜM YORUMLARI OKU (12)