Işın Karaca ile Takipçisi Arasında 'Protez Kalça' Tartışması! "Yazıklar Olsun"...

Ünlü şarkıcı Işın Karaca sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram hesabından gördüğü bir videoyu takipçileri ile paylaşan ve videodaki kadın hakkında yorumda bulunan Karaca, takipçisi ile tartışma içerisine girdi. Protez kalça hakkında konuşan Işın Karaca'ya takipçisi eleştirel bir yorum getirince ünlü şarkıcı sinirlerine hakim olamadı. İşte detaylar...

Işın Karaca ile takipçisi arasında 'protez kalça' tartışması yaşandı. Sosyal medyada bir videoyu paylaşan ve esprili bir dilde yorum yapan Karaca'ya takipçisi garip bir tepki verince ünlü şarkıcı sinirlerine hakim olamadı. Takipçisiyle tartışmaya giren Karaca olay oldu. İşte detaylar...

Işın Karaca'yı Sinirlendiren Yorum

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan ünlü isimlerin başında gelen Işın Karaca, bu sefer de daha güzel görünmek için kalça protezi kullanan bir kadının videosunu paylaştı. Karaca, eğlence amaçlı paylaştığı videoda eleştirilince sessiz kalamadı.

Yazıklar Olsun

Kalça protezi takan kadının videosunu Instagram hesabından paylaşan Karaca, 'Kızlar çok da şey etmeyin. Totolar bile yalan! Vay anasını sayın seyirciler. Ben de sanıyorum ki abla salonda ter döke döke yaptı o totoyu... Yazıklar olsun bizi böyle düşündüren sisteme' dedi.

Tek Bir Gerçeğinizi Koyamıyorsunuz

Karaca'nın paylaşımını gören bir sosyal medya kullanıcısı da 'Her şey yalan, her şey sahte. Bu Instagram sayfalarında yer alan siz sanatçıların resimleri de öyle değil mi? Photoshop yapmadan sayfalarınıza tek bir fotoğrafınızı, yani tek bir gerçeğinizi koyamıyorsunuz. Hayaller ve gerçekler. O halde g..ünü büyütene neden bu kadar şaşırıyorsunuz' yorumunu yaptı.

Tavrın Çirkin

Gelen yoruma sinirlenen Karaca ise 'Şaşırmıyoruz! Dalga geçiyoruz! Photoshop'u herkes yapıyor. Sadece biz sanatçılara saplama lafı. Mümkünse sakinleş şampiyon, tavrın çirkin' cevabını verdi.

İşte Işın Karaca'nın O Paylaşımı

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood