Işıltısı ve Duru Güzelliğiyle Baş Döndüren Kraliçe: Best Model of Turkey 2017'nin Birincisi Aslıhan Karalar!

Sen ne güzel bir Kraliçesin! 😍

15 Ekim 2017'de, Kıbrıs'ın Girne şehrinde düzenlenen, başkanlığını Erkan Özarman'ın yaptığı Best Model of Turkey yarışmasında öyle bir kız seçildi ki... Adı Aslıhan Karalar!

İşte 'Gerçek best model budur!' dedirtiyor. Hem güzel, hem iyi eğitimli, hem de akıllı!

18 yaşının bütün duru güzelliği, yüzündeki ışıltı ve müthiş edasıyla yarışmada 15 kişilik jürinin hepsinin tam oyunu aldı ve Kraliçe tacını taktı. 👑

👑

Tüm jüriden, 21 yıl önce ilk defa tam oy alan Güzide Duran'ın rekorunu yenileyerek, Best Model of Turkey yarışma tarihine adını yazdırdı.

Eminiz ki yeni Kraliçemiz genç kızlara gelecekte rol model olacak, yurtiçi ve yurtdışında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek.

Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Aslıhan, sanat ve spor ile de yakından ilgileniyor.

Kitap okumayı seviyor.

Londra'da King's College'da İşletme ve Sosyal Bilimler okuyan Aslıhan'ın üniversitesi, dünya sıralamasında ilk 11'de yer alıyor.

En büyük hedefi de oyunculuk ve uluslararası modellik yapmak. 😌

Ülkemizi 11 Aralık 2017'de Paris'te yapılacak "Best Model of World" yarışmasında erkeklerde birinci olan Efe Sorarlı ile beraber temsil edecek olan Aslıhan Karalar'a başarılar diliyoruz.

👏👏

Sempatik, enerjik ve özgüvenli bir Kraliçe Aslıhan Karalar.

Türkiye'yi dünyaya taşıyacağına tüm kalbimizle inanıyoruz.

Duruşu, kendine has tarzı ve güzelliği ile hemen fark ediliyor 2017'nin yeni Kraliçesi Aslıhan Karalar! 😍

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
22.10.2017

Bu içeriklere sırf eğlenmek için giriyorum. ""SENİ SEVİYORUZ KRALİÇEM!" ne ulan öespfkwfürkelf

22.10.2017

Bu güzellik yarışmaları hala devam ediyormuydu yahu. 21.yy medeniyetlerine yakışmıyor. Kaldırılması gerekir.İnsanları fiziksel yönden ayıran , kişinin kendi elinde olmayan özelliklerin ödüllendirilmesi çok saçma. 18-19 yaşlarına kadar aile gözetiminde yaşayan insanarın aldığı eğitimlerde de kendi çabası olarak bakılmamalı. Aile zengin olunca eğitim de olur. Parayla ve biraz da aileyle ilişkili. İllaki insanlara ödül verilecekse, zor hayatlardan alnının teriyle, çalmadan çırpmadan kimsenin hakkına girmeden başarıya ulaşmış, hayatını başkalarına yardıma adamış , entellektüel vb.. insanlara ödül verilmeli.

23.10.2017

heralde keşke param olsa dediğim tek konudur eğitim.:S

22.10.2017

Ya tamam kız güzel belki başarılı da ama yani seni seviyoruzlar, kraliçemler, sen farklısınlar ne ya? 1- Kızı tanımıyosunuz bile. 2-Bu kadar zorluk çeken,müthiş şeyler yapan insanlar varken neden bu kız? 3- Kız çok mütiş de olabilir ama sizin bu kzı bu kadar övmenizin tek sebebi güzel olması. LÜTFEN ARTIK KOMPLEKSLERİNİZİ AŞIN VE GÜZELLİK VE SEKSİLİKLE KAFAYI YEMEYİN!!!!!

22.10.2017

supersin kralicem vs. belli ki pr calismasi gazetelerde de okudum benzer seyler zaten her guzellik vs yarismasindan sonra bunlara benzer sekilde reklamlari yaptiriliyor 👍🏻tabi boyle seciliyor diye guzellik standarti bu demek degil ama her ulke yapiyor bunu da bir ulke tanitimi gibi gormek lazim sonucta dunya capinda yapilan yarismaya gidip dereceye giren medyada yer buluyor

TÜM YORUMLARI OKU (25)