Işıltılı Bir Cilt İçin Öneriler

Parlak, capcanlı bir cilde sahip olmak kim istemezki.Peki parlak bir cildin kaynağı nedir? Bir kadının parlak ve canlı bir cilde sahip olmamasının ilk nedeni temizliktir. Kadınlar çoğu zaman makyaj fırçalarını temizlemez.Makyaj malzemelerinin temizliği çok önemlidir.Uzmanlar iki-üç haftada bir allık ve pudra fırçanızı, haftada bir de fondöten fırçanızı yıkamanız gerektiğini söylüyorlar. Yüz temizleyicisi veya şampuanla fırçalarınızı temizleyebilirsiniz.

Ay çekirdeği ve fındık bol miktarda selenyum içerir. Bu da cildin elastikiyetini artırır ve cilt kanseri riskini azaltır. Anlayacağınız ceviz ağaçları cildiniz için bir diğer iyi seçimdir. Lekelerin ve izlerin geçmesi için gerekli olan şey Macadamia ağacı meyveleri ceviz ve fındıkta mevcuttur.

Dermatologlar serum ları her zaman öneriyor. Bir kere kullanmaya başlayınca bunun nedenini anlayacaksınız. Serumlar, krem ve losyonların daha konsantre edilmiş halidir.Daha az miktar kullanıp daha iyi sonuçlar ortaya çıktığını göreceksiniz. Serum alırken antioksidan ve pentapeptit içeren ürünler alın. Onlar sizin için en iyileri üstelik pahalı da değil.

Uyku ihtiyacı da cildinizde kötü etkiler yaratır. Solgun bir ifade, ruhsuz bakışlar gibi sizi sersemlemiş gösteren neden uykusuz olmanızdır.

Işıltılı Bir Cilt İçin Öneriler

Popüler İçerikler

Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi