IŞİD'in Yeni Sözcüsünden Türkiye'ye Tehdit

IŞİD’in yeni sözcüsü olduğu belirtilen Ebu Hasan El Muhacir, taraftarlarına Türkiye’nin dünyadaki tüm büyükelçilik ve konsoloslarına saldırı düzenlenmesi çağrısı yaptı.

Rus Hava Kuvvetleri’nin Halep yakınlarında düzenlediği hava saldırısında IŞİD’in iki numarası Ebu Muhammed El Adnani öldürülmüştü.

IŞİD Sözcüsü Adnani Halep'te Öldürüldü

Sputnik'te yer alan habere göre; Adnani'nin yerine getirildiği belirtilen yeni sözcü Ebu Hasan El Muhacir, yayınlanan ilk ses kaydında, IŞİD militanlarına 'Savaş meydanından kaçmayın. Bu haçlıların son savaşı. Kazanacağız' diye seslendi.

'Laik ve mürtet Türk hükümetine; her elçilik ve konsoloslukta saldırın'

IŞİD destekçilerine seslenen El Muhacir, “Laik ve mürtet Türk hükümetine her türlü güvenlik, askeri, ekonomik ve medya alanında, hatta onları dünyada temsil eden her elçilik ve konsoloslukta saldırın” diye konuştu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Musul yakınlarındaki Telafer’deki militanlara çağrı yapan IŞİD sözcüsü, üyelerine cepheden ayrılmamalarını söyledi. El Muhacir, “Araçlarını yok edin, barınaklarına baskın düzenleyin ki sizin yaşadığınız ıstırabı biraz da olsa tatsınlar ve kaçmak konusunda konuşmayın” dedi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
05.12.2016

Bu güne kadar ışid hakkında ağzından tek kötü laf çıkmamış birisi var hatırlarmısınız bilmem?Hani şu şehit ailelerine veya halktan doğruyu söyleyenlere ağız dolusu hakaret yağdıran birisi..

05.12.2016

Kemal Can Yılmaz kardeş. 25 eylül 2014 dediğin bm deki konuşmasıdır sanırım. IŞİD dediği yerin kaynağını alabilirmiyim rica etsem. Video olursa sevinirim.

05.12.2016

Bizim bu orospu çocuklarının anasının amına toyotoları sokabilicek milliyetçi bi lidere ihtiyacımız varken tek derdi başkanlık olan, başkan olabilirse de yapıcağı ilk icraat bu ibne araplara vatandaşlık vermek olucak biri var. Şansını sikiyim güzel ülkem !!

05.12.2016

Bilin bakalim bem kimim "Eyy isid, ya senin her tarafin örgüt olsa kac yazar? Kimse bizi tehdit etmeye kalkmasın! Bu talihsiz aciklama karsisinda eyy Avrupa sessiz mi kalacaksiniz?" (Ülkenin xxxx yerinde patlama meydana gelir,yayin yasagi konur, twitterda 2-3 aydin yazi yazar, ölen öldüğüyle kalır konu kapanır)

ben bu filmi daha önce izledim :)

TÜM YORUMLARI OKU (48)