IŞİD’den Diamond Tema’ya Tehdit: Fotoğrafını Yayınlayarak Tehdit Ettiler

Youtube’da yayın yapan bir kanalda girdiği tartışma sonrasında hakkında “dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla soruşturma açılan Diamond Tema, IŞİD’in hedefi oldu. Terör örgütünün sosyal medya hesabı, Diamond Tema’nın fotoğrafını yayınlayarak örgüt militanlarına çağrı yaptı.

Diamond Tema isimli kişi, YouTube üzerinden yayın yapan “Yer6” programına katılmış ve şeriatı savunan Asrın Tok isimli kişiyle şeriat tartışmasında bulunmuştu.

Yayınlanan program sonrasında bazı kesimlerin tepki gösterdiği Diamond Tema hakkında soruşturma açılmıştı.

Aynı zamanda Arnavutluk vatandaşı da olan Tema, Türkiye’yi terk ederek Arnavutluk’a gitmişti.

Yakın tarihte Orta Doğu’da adeta katliam yapan ancak bugünlerde daha çok bireysel eylemlerde bulunan IŞİD, Diamond Tema’nın fotoğrafını yayınlayarak tehditte bulundu.

IŞİD’in Horasan kolunun gayri resmi medya oluşumu el Azaim’in Türkçe servisinden yapılan paylaşımda, Diamond Tema’nın fotoğrafı yer aldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Diamond Tema’nın Tartışılan Sözlerine İlahiyatçı Yorumu: “Çocuk Yalan Söylemiyor”
Oğuzhan Uğur'dan Diamond Tema'ya Dair Paylaşım: Müslüman Kardeşlerim Yanıtlasın...

Popüler İçerikler

Akdeniz’de Dehşet Olay: 'Batan' Göçmen Teknesindeki 16 Yaşındaki Kız Tecavüze Uğradıktan Sonra Boğularak Öldü!
Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı
“Gerçekten Gözümüzde Büyütmüşüz”: Gülse Birsel’in Yeni Kitabında Bazı Kadınları Yermesi Fena Kızdırdı!
YORUMLAR
21.06.2024

el altından işi ortaklarına vermek,her zaman ki yaptıkları iş,alışığız biz

21.06.2024

evet aynı yolun yolcusu olan daeş ve thema :D aynı yere hizmet edenlerin birbirini hedef göstermesine alışığız hep aynı senaryo... bayat...

21.06.2024

Adalet bakanı ve Türk yetkililer kendileriyle gurur duysun. Davranış ve söylemleriyle kimleri palazlandırdıklarını görsünler. Ana muhalefet... Onlar da iktidarın ve her yaptığını öyle izlesinler. 1923 liraya Nutuk alsınlar ama okumak gibi bir hatayı da asla yapmasınlar. Yüksek bir yere koysunlar. Öyle kalsın.

21.06.2024

Anayasaya aykırı olmasına rağmen şeriatı savunanlara karşı hiçbir tepki vermeyen sözde laikliği ve cumhuriyeti savunan muhalefet her zaman olduğu gibi 3 maymunu oynuyor. İktidarıyla, muhalefetiyle mide bulandırıcı bir siyaset var Türkiye'de. Diamond Tema bir an önce Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvurmalı. Çünkü kendi ülkesinin yöneticileri tarafından hedef gösterildi.

bunlar boş tehditler. şu an bu çocuğun saçının telinden adalet bakanı sorumludur. ona birşey olmaması için hergün hatim indirmeli, kendisinden fazla korumayı ona tahsis etmelidir. hedef gösterip kenara çekilmek yok öyle

21.06.2024

Boş tehdit mi? Reina katliamını unutuyorsun galiba… Işid boş tehdit savurmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (93)