"İş Korkunç Boyutlara Vardı": Umut Akyürek'in 'Madde Kullanıyor' Dediği Kızı Melek Bal'dan Kelepçeli Paylaşım!

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek geçtiğimiz akşam kızıyla ilgili sevenlerini üzen bir açıklamada bulunmuştu.  'İş korkunç boyutlara ulaştı' diyen Akyürek, psikolojik rahatsızlığı olduğunu söylediği kızından korktuğu için kendisini odasına kilitlemişti. Ünlü sanatçının kızı Melek Bal'dan kelepçeli bir paylaşım geldi.

Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden biri olan Umut Akyürek bu sefer, değişimi ya da kariyeriyle değil özel hayatıyla gündeme damgasını vurdu.

Ünlü sanatçının manşetlere oturma nedeni ise 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melek Bal hakkındaki açıklamaları.

Akyürek, sosyal medya hesabından paylaşım yapıp "Madde kullanıyor hem de çok bilinçsizce. Tabii ki bilinçlisi olmaz ama adeta ölümüne" açıklamasında bulundu.

Büyük bir kriz geçiren kızı yüzünden kendisini kitlediği odadan açıklamalarda bulunan Akyürek, "Psikolojik rahatsızlığından dolayı hiçbir konuda kendini frenleyemediği için korkunç boyutlara vardı iş. Kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu. Yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım" sözleriyle üzdü.

Tüm detayları da içeriğimizde vermiştik:

Kendini Odaya Kilitlemek Zorunda Kaldığını Söyleyen Umut Akyürek'ten Kızıyla İlgili Üzücü Açıklama

"Korkuyoruz çünkü başına bir şey gelecek. Ya ölecek ya öldürecek. Babasına iki kere bıçakla saldırıda bulundu, beni defalarca darp etti çünkü bilincini kaybediyor" diyerek yardım çağrısında da bulundu.

Umut Akyürek'in 19 yaşındaki kızı Melek Bal Ertuğrul bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir kez daha önce çıktı.

2. Sayfa'nın paylaştığı karede, kollarının jilet iziyle dolu olduğu göze çarpan Melek Bal'ın kelepçeli paylaşımında bir de "Başladı bizim mesai" notu yer aldı.

İlginizi Çekebilir

İlişki Süresi Tahminleri Başladı: Sürpriz Aşıklar Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı İlk Kez El Ele Görüntülendi!
Bu Sefer Aşk Oldu mu? Hadise'nin Gönlünü Kaptırdığı Söylenen Yönetmenle İlk Pozu Geldi!
Türkiye'nin Kainat Güzeli Seçildi: Miss Universe Türkiye 2024 Birincisi Belli Oldu!

Popüler İçerikler

Pendik'te Yürek Yakan Olay: Down Sendromlu Genç Kız, 40 Günlük Bebeği 6. Kattan Attı!
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
YORUMLAR
17.10.2024

Allah yardımcıları olsun. Çok zor. Buna benzer durumları yaşayan pek çok aile var.Haber, bu konuda nerden nasıl yardım alabilecekleri konusunda bilgiler de içermelidir.

17.10.2024

Bu kadın, kızı daha çok küçükken estetik yaptırmasına izin vermiş, ama estetik değil ,"makyaj yapmayı seviyor" diye kızını savunmuştu. Kendisi Angelika Jolie'ye benziyecem diye uğraşırken, küçük yaştaki kızı için de bunu normal karşılamıştır. Çocukların her isteğine "evet" demekle iyi bir ebeveyn olunmuyor maalesef.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ