İş Görüşmesine Gittiği Sırada Diğer Adayın Kıyafetini Beğenmeyen Kullanıcıya Gelen Haklı Yorumlar

Bu paylaşımı yapmaya gerek var mıydı yahu?

Sosyal medyada her düşündüğümüzü paylaşmak gibi bir huyumuz var. Kullandığımız kelimelerin ya da bakış açımızın nasıl yorumlanacağını, kimleri yaralayacağını bilmeden her şeyi saniyeler içinde yazıp gönderiyoruz.

Bu nedenle birçok mecra çöplüğe dönmüş durumda. Olmasaydı da olur diyeceğiniz, fikir yürütmek konusunda beynimizi zorlamamamız gereken birçok konu var.

Bu gördüğünüz tweet de onlardan biri. Kullanıcı, iş görüşmesi için gittiği şirkette görüşmeye kotla ve spor ayakkabıyla gelen diğer adayı eleştirmiş.

@elapidaeb

Bu paylaşım da Twitter ahalisinin hoşuna gitmedi tabii.

Tepkilerin ardından da kullanıcı, bu şekilde bir açıklama yaptı.

Sizce haklı mı? Ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
11.01.2021

ben bu kızın sıkıntısını biliyorum. "Ben rahatsız olduğum bir durumdayım, o neden bunu tercih etmemiş😡 edecek😡" Bunu kadınlar birbirine çok yapıyor. Kendisi kol kıllarını alıyor, ben almıyorum, sürekli dik dik bakıyor kollarıma. Yahu sanane? İstiyor ki onun acı çektiği gibi ben de çekeyim. Saçlarındaki beyazları boyatmış, ben boyatmıyorum, oraya dik dik bakıyor hadsizce dibin gelmiş vs diyor. Sananeee??? O kendini kimyasala bulamış, istiyor ki ben de bulayayım. Bu kızcağız da kendisi topukluyla acı çekerek yürüdüğü için, bütün kadınların aynı şeyi yapmasını istiyor bu kadar :D O kadar çok var ki bu tiplerden. Yazık.

Pasif Kullanıcı
11.01.2021

Yani ben anlamıyorum ister giyer ister giymez ayakkabıyı siler silmez bu niye herkese tweet attıracak kadar dokunuyor anlamıyorum hayır egonuz okşansın istiyorsanız tamam en güzeli sizsiniz oldu mu yeter yani bir kitle var her şeyi biliyor yok silecekmiş silmeyecekmiş sana ne

11.01.2021

ayrıca tayt kottan çok daha ciddiyetsiz bir seçim bence 👌🏻

TÜM YORUMLARI OKU (75)