6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi birçok ilimizi sarstı. Binlerce evin yıkılmasına neden olan depremin etkileri hala devam ediyor ancak bunca şeye rağmen hala ders alınmıyor maalesef... Artçılar devam ederken beton dökülüyor ve inşaatlar kaldığı yerden devam ediyor.
Bir kullanıcı da kendisine Gaziantep Nurdağı’ndan gelen fotoğrafı paylaştı. Artçılar devam ederken beton dökülmemesi gerektiğini ispatlayan bu fotoğrafta, demir çimentodan şimdiden ayrılmıştı. Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Seçim yaklaşıyor diye atılan temelleri görün şimdi. Bugün alkışlayan kalabalık, 10 sene sonra musalla taşı önünde olacak.
Mersin mezitlide bulunan Atatürk mahallesinde CHP belediyesi yaptıkları kız yurdunda beton döktüler ve ardında 4.6 şiddetinde deprem oldu bu da kilcal kırılmalar olur ve bina bitimde sonraki depremde yıkılır ve kalıbı erken sokiyorlar.
Açık adres de vermeliydi ki kimse ordan almasın daire. Şikayet etse biri gelir adam akılli bakar mı, ceza yazar mı, binayi mühürler mi ? Inancım kalmadı hiç.