Iron Man Serisi 3 Filmde Bitti

Hollywood’un en çok kazanan aktörlerinden Robert Downey Jr., başrolünde olduğu Iron Man/ Demir Adam serisine dördüncü bir film gelmeyeceğini açıkladı. Ünlü aktör yer aldığı The Judge filminin, Toronto Film Festivali gösterimi için Kanada’da bulunuyor; Jr.’ın açıklaması ile zaten üçleme olması planlanan Iron Man‘e 4′üncü bir film çekilmeyeceği kesinleşmiş oldu.

BBC’nin haberine göre; sanatçının Marvel evreninde geçecek son filmi ise muhtemelen baharda gösterime girecek The Avengers 2/ Yenilmezler 2 olacak. Robert Downey Jr...

devamı: sanattakvimi.info/sinema

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.08.2015

işte bu beni üzdü

21.08.2015

aynen kötü oldu tony starkı özlicez :(

Haber tam olarak doğru değil. İşin aslı şu şekilde; her oyuncunun olduğu gibi Robert Downey Jr'ın da Marvel ile bir anlaşması var. Bu anlaşmalar film sayılarına göre yapılıyor. Zaten 49 yaşına gelmiş olan R.D.Jr'ın Marvel ile olan anlaşması Avengers 2 ile bitiyor. Bu sebeple oyuncu ile planlanmış bir Iron Man 4 filmi yok. Ancak Marvel tarafından yapılan açıklama şu şekilde; Iron Man serisi artık James Bond serisi gibi olmuş durumda. Ana karakter değişiklik gösterebilir, ancak Iron Man her zaman Iron Man olarak kalacak. 2020 yılına kadar neredeyse yirmiye yakın film çıkarmaya hazırlanan Marvel, kesinlikle Iron Man serisini devam ettirecek. Hatta şimdiden yeni Iron Man'in kim olacağı hakkındaki tartışmalar başlamış durumda.

20.08.2015

isyeeeeeaaaaaaannnnn :D

TÜM YORUMLARI OKU (5)