İrem Derici Konserinde ''Kudurtma Makinesi''ne Dönüştü: Yaptığı Açıklamalarla Adeta Düşman Çatlattı!

Yaz aylarının gelmesiyle kimi ünlülerimiz deniz, kum ve güneş üçlüsünden vazgeçemez olmuşken kimi de sahnelerin tozunu attırmaya devam etti. İrem Derici de hem sahnelerinden hem de iddialı cümlelerinden vazgeçemeyen ünlülerimizden.

Kendisi ''Beni Bilen İyi Biliyor'' isimli şarkısını mayıs ayının sonunda yayınlamıştı. Kendinden emin duruşu ve iddialı açıklamalarıyla gündeme gelmeyi sevdiğini bildiğimiz Derici; dik duruşunun altını yine, yeni, yeniden bu parçayla çizmek istemiş gibi duruyor.

Nazardan mı yoksa kem gözlerden mi bilinmez, aşk hayatında yaşadığı ihanetler ve bitmek bilmeyen kaoslarla da sıkça gündeme geliyor kendisi. Fakat aşk hayatındaki olumsuzların, ona engel olmasına izin vermiyor belli ki. ''Ayrılıklara üzülmediğini'' daha önce bir programda da dile getirmişti zaten.

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Bakü'de gerçekleşen konserinde, seyircisine de yılmak, yıkılmak yok mesajı veren bir konuşmayla seslendi. ''Evde yorganı çek kafana, ağla kardeşim. O seni ilgilendirir. Ama dışarıya asla üzüntümüzü belli etmiyoruz.'' dedi. Bu söyleminin ardından, sosyal medyadan ''kudurtma makinesi'' yorumları ise gecikmedi.

İrem Derici'nin ''kudurtma makinesi'' olduğu anlar, seyircilerin objektifine böyle yansıdı;

Bu içeriklere de göz atabilirsiniz;

Hülya Avşar'dan Kilosuyla İlgili Yapılan Yorumlara Yanıt Gecikmedi: ''Hiçbiri Gerçek Görüntü Değil Aslında''
Afra Saraçoğlu'na Deniz Sezonunu Açtıran Bikininin Fiyatı Dudak Uçuklattı!
Konuştukça Battı: Serdar Ortaç Canlı Yayında Yine Kadınları Hedef Alarak İğneleyici Tavsiyelerde Bulundu!

Popüler İçerikler

Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor
Babalarının Cinsliklerini Paylaşarak Takipçilerini Dumura Uğratan Evlatlar
Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı
YORUMLAR
24.06.2024

Zavallı kadının sefil tavırlarına eskiden sinir oluyordum. Nedendir bilmem son zamanlarda ufaktan ufaktan acımayla karışık bakıyorum ona.

24.06.2024

Şu babun suratlının her yavanlığını dobralık, açık sözlülük diye basmayın şuraya, liseli ergenler gibi ayna karşısında telefonla aptal aptal şekle girmesi de ayrıca sinir kırıcı, böyle tiplerin aklıyla iki yaşındaki maymunun aklı aynı

25.06.2024

Bu irine dobra diyen ondan da kaşkaltaktır...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ