İrem Derici'den Şok Açıklama! "Evimi Satıp Albüm Yaptım!" İrem Derici Mal Varlığını Açıkladı!

Her şarkısını bildiğimiz, 'Kalbimin Tek Sahibine' isimli şarkısı ile Türkiye'yi evlendirmiş, ekranın sevilen yüzü İrem Derici, geçtiğimiz akşam özel bir davette sahne aldı. İş insanlarının olduğu davette Derici mal varlığı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Şarkılarını ezbere biliyoruz, yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen güzel şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz akşam Bursa'da özel bir etkinlikte sahne aldı. Mal varlığı hakkında açıklamalarda bulunan Şarkıcı konukları güldürdü.

YouTube videolarında yaşarım!

Etkinlikte birçok iş insanı ile bir araya gelen Derici, 'Girişimler, yatırımlar, onlardan hiç anlamıyorum. Para işinden hiçbir şey anlamıyorum. 10 yıldır manyak gibi çalışıyorum, iki tane arabam var, bir evim bile yok. Vardı bir tane sattım onu albüm yaptım. YouTube videolarında yaşarım artık. Hani böyle haberler oluyor ya ‘o ünlü popçu bakın şimdi ne halde?' diye... Allah korusun tabii. Hadi buyrun şarkı söyleyelim.' dedi. Derici açıklamanın ardından 'Acemi Balık' şarkısı ile konserine devam etti.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
25.05.2022

Neden kendini acındırıyorsun ki, babadan zengin olduğunu herkes biliyor :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ