İran Dışişleri Bakanı, ABD'nin Silah Satışlarını Gösteren Video Yayınladı

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin silah satışının hangi bölgelere daha yoğun olduğunu gösteren bir video yayınladı.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İran’a yönelik silah ambargosunun uzatılmasını isteyen ABD’ye tepki gösterdi.

Zarif, sosyal hesabından , ABD’nin diğer ülkelere gerçekleştirdiği silah satışlarını gösteren bir video paylaştı. Zarif, “ABD uzun süredir diğer ülkelere silahlar satan, savaşlara kışkırtan ve savaşlar başlatan bir ülke” ifadesini kullandı.

Kaynak: Sputnik

İşte o video:

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
YORUMLAR

Yemen'de azınlık bi grubu destekleyerek hiç bitmeyecek bi iç savaş çıkartan adamlar, ABD'yi savaş çıkarmakla suçluyor. Dinime küfreden müslüman olsa.

03.05.2020

yani. ortadoguda devlet otoritesinin zayifladigi her yerde istisnasiz iran destekli terorist gruplari, militan kuvvetleri goruyoruz. nerde bir ic cekisme olsa uzerine ilk benzin doken iran oluyor.

03.05.2020

Gördüğünüz üzere sürekli ABD'nin esiri olmakla ilgili geçmiş dönemlere saldırarak prim yapmaya çalışanlar kendi dönemlerinde de bağımlılık düzeylerini arttırmışlar.

04.05.2020

videoda ABD demokrasi yağdırıyor dünyaya :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ