İran'daki Otobüslerin Kadın ve Erkek Olarak Bölmelere Ayrılmış Olması Sosyal Medyada Gündem Oldu

19 yaşında dünyayı turlayan Halil Yüce isimli bir TikTok kullanıcısının İran gezisi sırasında paylaştığı bir videosu gündem oldu.

Halil Yüce paylaştığı o videosunda, İran'da otobüslerin bir bölme ile ortadan ikiye ayrıldığını ve o bölmelerden birinin kadınlar, diğerinin ise erkekler için olduğunu belirtti.

Paylaşılan görüntülerin ardından ise sosyal medyada insanlar ikiye bölündü. Uygulamaya tepki gösterenler de oldu, uygulamanın mantıklı olduğunu savunanlar da.

İşte o otobüs: 👇

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
21.03.2023

İran çok farklı bir ülke.Orada yaşayan arkadaşlarım var.Yasaklar ve ardında olanlar bu ardında olanlar ( içki ,seks,evlilikler ve daha niceleri ) kabuğunu kırmaya çalışıyor.

22.03.2023

Daha da kabuk kıracak

22.03.2023

Niye sasirmis ki. Bundan 100 yil once atalarinda boyleydi. Haremlik selamlik olarak otururlardi. Bu duzeni Ataturk bozdu. Kadinin erkekle esit oldugunu o gosterdi. Boyle yapmasaydi ve Ataturk olmasaydi suan irandan bir farkimiz olmazdi

22.03.2023

Cahilliğin bu kadarı pes diyorum sen Osmanlı'nın kadınlarının hanımların nasıl yaşadığını bilmiyorsun kadınları teşhir etmek kadınları ortalığa atmak Bütün kadınların g***** başına açmak mı özgürlük

24.03.2023

Klasik İran işte

TÜM YORUMLARI OKU (14)