Iraklı Din Adamı: 'Iraklı Bir Atatürk’e İhtiyacımız Var'

Iraklı din adamı İyad Cemaleddin'in bir konuşmasında 'Iraklı Bir Atatürk’e İhtiyacımız Var' diyor. Atatürk gibi birinin gelip laikliği getirmesini isteyen İyad'ın konuşması ve altyazısı Teyit.org tarafından doğrulandı.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
16.08.2017

Bu salaklar da şeriat diye götlerini yırtıyorlar.

16.08.2017

çinde liselerde Atatürkün hayatı ders olarak gösteriliyor belgeselde izlemiştim japonyada yada korede ikisinden biri çoğu sokağın adında GAZi MAREŞAL MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün adını vermişler sahibinin alman olduğu hamburgda kafede her tarafta Atatürk resimleri vardı dünyanın bir çok yerinde atamı seven hürmet eden ülkeler var buradaki Atatürk düşmanlarıda ağlasın onun resminin basılı olduğu parayı taşıyorlar yazık kudurunnnnnn

16.08.2017

Eğer laiklik gelirse; sabah ezanı okunurken bir tarafında pireler uçuşan, Kuran'da hırsızlık yapanın elini kesin dediği halde "çalıyor ama yapıyor" diyen, iki tane siyonist örgütten ödül alıp Ak Saray'ı papa ile açan adama oy veren, 100 metreye bir cami isteyip Cuma namazı dışında camileri doldurmayan, püsküllü bir saray soytarısına "üstat"... diyen iki yüzlü "dindarların" gücüne gider!

TÜM YORUMLARI OKU (40)