Irak'tan Başika Yalanlaması: IŞİD Türk Güçlerine Saldırmadı

Irak Ortak Operasyonlar Komutanlığı, IŞİD'in Musul'da Türk askerlerinin bulunduğu Başika kampına saldırı düzenlediği haberlerinin asılsız olduğu duyurdu.

Sputnik'te yer alan habere göre açıklamada 'Komutanlık, Başika'da Türk güçlerine IŞİD'li teröristler tarafından saldırı düzenlendiğini yalanlamaktadır' denildi.

Haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, 'Başika veya Irak'ın herhangi bir yerinde Türk birliği ile IŞİD mensupları arasında çatışma yaşanmamıştır' ifadeleri kullanıldı.

Erdoğan'dan 'Başika' Açıklaması: 'Kararın Ne Kadar İsabetli Olduğu Ortaya Çıktı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, perşembe akşamki İŞİD saldırısında 18 militanının öldürüldüğünü açıklarken, kamptaki Türk askerlerinin ise zarar görmediğini söylemişti.

Sputnik News

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
09.01.2016

Bu bademler yüzünden dis politika iflas, koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin itibari sifir... "Kirmizi cizgim" dersin, adamlar gelir senle dalga gecer, barajin üzerinde kirmizi cizgi ararken video ceker, heriflerin ucagini indirir, kendi ayagina sikarsin, sonra da sinira yakin birak ucagi, ucurtma bila ucuramazsin, Musul'a bando-mizika ile asker gönderir, sonra "cekmiyorum" diye dayilanir, 48 saat olmadan egsozuna baka baka dönersin... Istermisiniz bu saldiri da, süper zeka fidan ekibinin "sallariz suriye'den iki füze" planlarinin baska versiyonu olsun? Sonucta bu hirsiz takimi yüzünden "kim s.ker yalova kaymakamini" seviyesine indik ya, ona yanarim...

09.01.2016

İt it'i ısırmaz derler...

09.01.2016

bu lafın yalan olduğu sizin havaya uçan köpeklerinizden belli güzelim.

09.01.2016

saldiranlar isidli midir sii milisler midir hizbullah mıdır orasini ben bilemem ama bu adamın teror orgutlerinin cirit attigi ulkenin devlet baskani oldugunu ve basika da catismalarin 2.5 saat sürdüğünü benzer saldirinin daha oncede yapildigini ve 4 askerin yarali halde turkiyeye getirildiklerini biliyorum isid veya degil ne fark eder irak ta teror orgutunden bol ne var:)

TÜM YORUMLARI OKU (9)