Irak'taki Terör Saldırısında Üç Asker Şehit Düştü

MSB'den yapılan açıklamada, 'Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde, 09 Aralık 2021 tarihinde, teröristler tarafından yapılan saldırı sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bölgede tespit edilen hedefler hava harekâtı ile isabetle vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.' denildi.

Bugün Suriye'de de bir asker kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olmuştu...

MSB Duyurdu: İdlib'de Bir Asker Şehit Oldu

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
09.12.2021

40 senedir sinirlari korumak icin asker gonderiyorsun. SImdiye kadar ya teroristleri temizlersiniz ya da biz ulkenize giriyoruz diyecektin. Sinirlari koruyarak teror bitmez. 40 senedir hic bir ilerleme yok. Adamlar Suriye de ve Irakta devlet kurdular. 150 bine yakin tam donanimli terorist var sadece Suriye'de. Bunlarin bir de son teknoloji silahlari var. Alman yapimi NATO uyelerinin kullandiklari roket atar ile ucaklarini dusuruyorlar. Utanmasalar F16 ve tankta gonerecekler. Kim gonderiyor bu silahari bunlara? Hukumet gayet iyi biliyor. Yarin obur gun ulkene aldigin o arapar bir ic savas baslatsa diger yandan da 150 bin terorist suriyeden ulkene saldirsa ne yapabilirsin?

Bir tane askerimiz şehit olunca isterseniz 100 isterseniz 1000 terörist ölsün!

09.12.2021

Bu milletin terbiyesi günden güne iyice bozuluyor. Eğer biz bunlara karşı bir önlem almazsak gelecek de kimsenin can güvencesi namus güvencesi kalmayacak. İdam yasası geri gelmeli. Hapishanelerde yer kalmadı. Asalım ki yer açılsın

TÜM YORUMLARI OKU (4)