iPhone'unu iOS 17'ye Güncelleyenler Bin Pişman: "Telefon Şarjdayken Şarjı Bitiyor!"

iPhone 15 furyası öncesi son güzelliğini yapan Apple iOS 17 güncellemesi yayınladı. Yayınlamaz olaydı... Yükleyenler bin pişman oldu, telefonların başına gelmeyen kalmadı. İşte kullanıcıların şikayetleri...

Bir gece hepimiz "iPhone 15 çıktı daha da güncelleme alamayız" korkusu ile iOS 17'yi indirdik.

İndirdik indirmesine ama birbirinden işlevsel vaatleri ile yeni güncellemeyi seveceğimizi sanarken, bazı kullanıcılar hayal kırıklığı yaşadı.

Kimisi yeni güncellemenin vaatleri karşılamadığını, özellikleri kullanamadığını söylüyor. Kimisi telefonun performansını düşürdüğünü iddia ediyor.

Kısacası iOS 17 bize pek yaramadı. TikTok'ta kullanıcılar iPhone'larına yükledikleri yeni güncellemenin hatalarını dile getirdi.

"Resmen şarjdayken telefonun şarjı bitiyor" diyerek isyan eden kullanıcılar yetkililere seslendi durdu. Ama çözüm gelir mi, henüz belli değil...

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

İlginizi çekebilir:

iOS 17 Hangi Telefonlara Gelecek? Ne Zaman Çıkacak?
iPhone Kullanıcılarına Müjde: iOS 17 İle Gelecek 5 Yeni Özellik
Birçok Kullanıcının Yolunu Gözlediği iOS 17 Bugün Kullanıma Açılacak: Peki Hangi iPhone Modellerine Gelecek?

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
26.09.2023

yenisini alın diye yapıyorlardır işte. hadi telefon kaldırmıyor ayağına. yav adamlar koca ülkeyi trollüyor resmen. gerçekten pazarlama ve reklam her şeymiş. adamlar o lansmanlardan sonra falan bir taraflarıyla gülüyordur şu insanların düştüğü durumlara. 10 senedir aynı telefonu millete iteleyip iteleyip, fiyatını yükseltiyorlar.

popüler diye iphone kullananlarda bugün

26.09.2023

Major bir update varsa biraz bekleyeceksin, düzeltmeler yapıldıktan sonra yükleyeceksin. Çok basit bir şey! Güncelleme geldi diye hemen ortaya atılırsan test kullanıcısı olursun :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ