İphone Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır? AirPLay Özelliği Nasıl Kullanılır?

Akıllı telefonların gelişmesi ve sahip oldukları özelliklerin artması ile birlikte günümüzde birçok işimizi telefonlar üzerinden kolaylıkla halledebiliyoruz. Özellikle dizi ve film uygulamaları sayesinde her an telefonlar üzerinden bir şeyler seyreden pek çok kişi izledikleri programlara daha büyük ekranda devam etmek için telefonlarda yer alan ekran yansıtma özelliğinden faydalanıyor. İphone'ların sahip olduğu AirPlay özelliği sayesinde İphone ekranında olan görüntüleri akıllı TV'nize saniyeler içerisinde aktarabiliyorsunuz. Peki İphone ekran yansıtma özelliği nasıl kullanılır?

İphone sahibi binlerce kullanıcı telefondan izledikleri videoları evlerindeki akıllı TV'lere nasıl yansıtacağını merak ediyor. İphone'un sahip olduğu AirPLay özelliği sayesinde hızlı bir şekilde televizyon ve telefonu eşleştirmek mümkün. Gelin birlikte İphone ekranını TV'ye nasıl yansıtabiliriz bir göz atalım.

İphone Ekran Yansıtma Özelliği Nasıl Kullanılır?

İlk olarak İphone ekran yansıtma özelliğini kullanmak için İphone ve bağlayacağınız AirPlay özellikli TV'nizin aynı WİFİ ağına bağlı olması gerekmektedir.

Ardından telefonunuzun AirPlay özelliğini açmanız ve bağlanabileceğiniz cihazlar listesinde TV'nizi bulmanız yeterli olacaktır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir 👇

iPhone'unu Daha İyi Kullanmak İsteyenler İçin Birbirinden Önemli Tavsiyeler
WhatsApp Geçmişini Android'den iPhone'a Taşımak İçin Yapmanız Gerekenler
WhatsApp Sadece iPhone Kullanıcıları İçin Yeni Bir Özellik Getirdi

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"