iPhone 7’nin Türkiye Çıkış Tarihi Resmiyet Kazandı

Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın merakla beklenen Türkiye çıkış tarihini nihayet duyurdu. 

Teknoloji tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği iPhone 7, daha güçlü işlemci, IP67 sertifikasıyla suya dayanıklı gövde, daha iyi kamera performansı, dokunmatik home tuşu ve yeni eklenen iki farklı siyah renk seçeneğiyle geliyor.

7 Ekim‘de ön siparişe açılacak

7 Ekim‘de Apple Online Store ve Vodafone‘da ön siparişe açılacak telefonlar 14 Ekim’de kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

LOG

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
30.09.2016

Asgari ücretle çalışanlar yine en önden koşarlar bu telefonu almak için

30.09.2016

telefon pahalı değil bariz zenginler için üretiliyor ama alanlara bakıyorsun asgari ücretli işçi, adam elindeki üç kuruşuda amerikaya yediriyor.

01.10.2016

Telefona 3-4 bin verilir mi diye insanların aklını silen zihniyetin 30 liraya üretilmiş takım elbiseye 800 lira vermesi de ayrı bir değerlendirme konusu. Veya siktiri boktan bir parfüme 250-350 lira vs. Parası olan gider alır, asgari ücretli adam da gider alır size ne amk? Hayır ne meraklısınız başkasını eleştirmeye? Adam asgari ücretle çalışıyordur evi babasından kalmıştır maaşı adama yetiyordur sanane? Hani her fırsatta mahalle baskısı diyorsunuz ya, işte bu da onun aynısı. Siz yapıyorsunuz bu sefer mahalle baskısını. Kimsenin harcaması, kazancı kimseyi ilgilendirmez.(Herkesin hayatına kimse karışamaz) Başkalarını eleştireceğinize kendinizi eleştirin.

TÜM YORUMLARI OKU (12)