iOS 8.2'ye Apple Watch Desteği Geldi

onedio.com

iOS 8.2 için dördüncü beta sürümünü geçtiğimiz günlerde yayınlayan Apple, bu sürüm ile iOS 8.2'ye Apple Watch desteğini sundu. 

Geçtiğimiz günlerde iOS 8.2 'nin dördüncü beta sürümünü Over-The-Air olarak geliştiricilere sunan Apple , bu güncellem ile birlikte iOS 8.2 'nin final sürümüne bir adım daha yaklaştı.

OTA olarak yayınlanan güncellemenin ardından iOS Geliştirici Merkezi 'nde de yerini alan iOS 8.2 Beta 4 , genel olarak WatchKit ve diğer geliştirici kitlerini kullanan uygulamalar için düzeltmeler içeriyor ancak bu yeniliklerin arasında kritik önem taşıyan bir yenlik daha var.

Daha önce yayınlanan beta sürümlerinde Apple Watch kullanımı konusunda herhangi bir destek sunmayan iOS 8.2 , son beta sürümü ile birlikte Apple Watch desteği sunmaya başladı.

Apple Watch İlk Çeyrekte Pazarda

Geçtiğimiz yıl Apple'ın ayı etkinliğinde iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile birlikte tanıtılan Apple Watch için net bir tarih verilmemiş ve 201 5 yılı denilmişti.

Ancak sizlere geçtiğimiz günlerde de aktardığımız gibi ortaya çıkan son dedikodular Apple Watch 'un ayı içerisinde satışa sunulacağı yönünde.

Son olarak Apple'ın iOS 8.2 Beta 4' ün ardından bugün de OS X 10.10. 2 için yeni sürümü geliştiricilere sunduğunu hatırlatalım. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için burada yer alan haberimize göz atabilirsini.z

ShiftDelete

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!