iOS 8.2 Beta Sürümleri İçin Jailbreak Çıktı

Apple ’ın yıllardır Jailbreak ’e karşı bir savaş verdiğine çok kez tanıklık etmiştik. Apple güncellemeler ile iOS’taki açıkları kapatmakla uğraşırken Hackerlar da sistemde yeni açıklar bulmak için uğraşıyordu. Sonsuz bir döngüde geçen bu savaşın en son kazanını her zaman Apple oluyordu.

iOS 8.1.2 ’de açık bulan hackerlar sistemi kırmayı başarmış ve Jailbreak aracını yayımlamıştı. Apple yine önlem alarak son güncellemesi iOS 8.1.3 ile bu açıkları kapatmış ve Jailbreak işleminin geçersiz olmasını sağlamıştı.

Ancak hackerlar yine bir açık buldu. Apple’ın geliştiricilere dağıttığı iOS 8.2 Beta 1 ve 2 sürümlerinde açık bulan TaiG ekibi sistemi Jailbreak’lemeyi başardı. Eğer yanlışlıkla iOS 8.1.3 güncellemesini yüklemiş ve Jailbreak yapmak istiyorsanız hackerların size tavsiyesi sisteminizi iOS 8.2 Beta 2’ye güncellemeniz olacak.

ShiftDelete.Net

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Öğretmenler Hakkında Sosyal Medyada Paylaşılan CİMER Şikayetlerine DMM'den Yalanlama Geldi
Sigara İçenlere Kötü Haber, İçmeyenlere Müjde: Kapalı Alanda Sigara Kullanımı Hakkında Yeni Düzenleme Geliyor
Altı Ünlü İsim İfade İçin Jandarma Komutanlığı'na Götürüldü