Instagram'da Yeteneklerini Döktürerek Çılgınlar Gibi Takipçi Yapan Ev Hanımlarının Aşırı Renkli Paylaşımları

Instagram bir sosyal medya trendi ve bu trendi belirleyen öncüler de elbette var. Hayır hayır, Şeyma Subaşı falan değil. Onların ismini belki siz bilmiyorsunuz ama paylaşımlarını artık cümle alem biliyor. Evlerine özenen, sunumsuz misafir karşısına çıkmayan ve her daim hamaratlıklarını çektikleri fotoğraflarla duyuran ev kadınlarından bahsediyoruz. Aşağıda daha detaylı bahsettik onlardan, buyurun...

Instagram'ın "keşfet" kısmına bastığınız zaman, bu yetenekli ev hanımlarının paylaşımlarını görmemeniz imkansıza yakın. Hatta belki siz de takip ediyorsunuzdur...

Ev dekorasyonları adeta bir Hansel ve Gretel masalı gibi. İnsanın koltukları, halıları, perdeleri pamuk şeker sanıp yiyesi geliyor.

Her ne kadar son moda koltuklar ya da süslenmiş masalara sahip olsalar da, misafir olmadığı sürece yer sofrasında yemeyi tercih ediyorlar.

Yemek yapmak onlar için büyük bir tutku. Ancak hazırlanan yemekler sofraya gitmeden önce mutlaka Instagram için bir adet fotoğraf çekiliyor. Bu yüzden mutfak sahibinin kim olduğunu yazan bir adet tabela, demirbaş olarak tezgahta duruyor.

Kahvaltı, akşam yemeği, beş çayı dışında "Yatsılık" olarak tanımladıkları bir öğün daha var. Akşamın geç saatlerinde kalabalık olarak ve bol çeşitli bir sofra kuruyorlar.

Salondaki sofranın fotoğraflarını çekerken arka planda mutlaka bir televizyon var çünkü bu sunumlar, dizi keyfi eşliğinde tüketiliyor. Fotoğraflarda en çok görülen de Diriliş Ertuğrul dizisinin sahneleri oluyor genelde.

Sunum için illa misafirli sofraların fotoğraflarını paylaşmıyorlar tabii ki. Çocukların beslenme çantalarını hazırlarken de yeteneklerini konuşturup bir foto da beslenme çantası için çekiyorlar.

En yeni, en süpersonik malzemeleri onların mutfağında görmek mümkün. Yeni çıkan tavadan siz 10 yıl sonra haberdar oluyorsanız onların anında bilgisi oluyor; yenilikler asla kaçmıyor.

Günün yorgunluğunu yine televizyon karşısında pembiş pembiş hazırlanmış çay sunumlarıyla atıyorlar. O kadar yorgunluğun ödülü de tabii ki tatlıyla olur!

Tabakta makarna ya da bonfile olmasının hiç ama hiç önemi yok. Önemli olan onların gözleri bayram ettiren sunumları, özenle seçilmiş yemek takımları... Keşke herkes evini böyle sevse, yalan mı?

Instagram'da sunumlarını paylaşmak onlar için ekstra bir yük değil aksine bir rutin. Bu sayede Instagram hesaplarında reklam yaparak ek gelir elde ediyorlar. Evinin koltuk takımını yenileyip, mutfağını komple değiştiren bile var bu şekilde.

Instagram çoktan bu yetenekli ev hanımları tarafından ele geçirildi. Gözlerimiz pembe halılara, yaprak sarmasına ve çay keyfine onlar sayesinde doydu.

Şeyma Subaşı'nın bile Instagram'da bu kadar süksesi yok. Ellerinize sağlık hanımlar...

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
20.12.2017

Allahım sen beni bunlar gibi tek vasfı 'kocasının karısı' olanlardan eyleme. Amin.

Nedir bu pembe sevdası anlamıyorum. Pespembe çiçekli böcekli dekore edilmiş bir ev ve eşyalarla yaşamak bir erkek için kabus gibi bir şey olmalı. Hoş benim için de aynen öyle. Bence çiftler o evin dekorasyonunda birlikte söz sahibi olmalılar kesinlikle. Dantele geçirilmiş ekmek dilimi sadece fotoğraflamak için dahi berbat bir fikir. Bazı kadınlar tam bir zevksizlik örneği ve kendince gösteriş budalası. Minimalist olun biraz!

20.12.2017

ben bu milletin fakir olduğuna inanmıyorum yalan amk. İşlerine gelmeyince fakir edebiyatı yapıyorlar.Her kahvaltı tabağına sarelle koymalar, 2 kişi için 10 kişilik malzemeler. Yiyin amk yiyin geberin. Üretmeye geldi mi yok anca yiyin

TÜM YORUMLARI OKU (51)