Interpol’ün Aradığı Hoca KKTC’de Çıktı: Üniversitede Bölüm Başkanlığı Yapıyormuş

Kuzen Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bulunan bir üniversitede bölüm başkanı olan Prof. Dr. Fadi Al-Turjman’ın Interpol tarafından “cinsel saldırı” ve “öldürmeye teşebbüs” suçlarından arandığı ortaya çıktı.

KKTC’de bulunan bir üniversitede Yapay Zeka Mühendislik bölüm başkanı Prof. Dr. Fadi Al-Turjman hakkında Kanada’da işlediği suçlar sebebiyle kırmızı bülten çıkarıldığı öğrenildi.

1982 Kuveyt doğumlu Al-Turjman’ın Kanada’da Interpol tarafından kırmızı bültenle "saldırı”, “cinsel saldırı”, “öldürmeye teşebbüs” ve “zorla alıkoyma" suçlarından arandığı belirtildi.

KKTC Bakanlar Kurulu, Al-Turjman’ın kamu düzenini, yönetsel düzeni, genel ahlakı tehlikeye sokacak biçimde davranması, halk ve devlete karşı düşmanlık uyandırması veya devletin yetki ve gücüne karşı gizli planlar kurma ihtimali bulunduğu gerekçesiyle yasaklı göçmen ilan edilmesi kararı aldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

KKTC’nin İlk Kadın Başbakanı Gözaltında: Sahte Reçete Operasyonu
'Bu İşin Kuzeyi Güneyi Kalmadı' KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan 'Kıbrıs Türk Devleti' Çıkışı!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.03.2024

Kırmızı bültenle arananlar genellikle bizim ülkede yakalanır ama bu sefer karışıklık olmuş yavru vatanda yakalanmış🤦🏻‍♀️

30.03.2024

Tam bir salakmışsın amk gelseydin ya abicim Türkiye ye kimse sana bişey yapmazdı cinsel saldırı kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak hatta o kişiyi öldürsen bile pek bişey olmuyor. Gerçi kıbrıs da artık iktidarın küçük fahişesi oldu ama neyse.

30.03.2024

bu arapların soyları kurutulmalı tıpkı İngilizlerin İskoçlara yaptığı gibi üreme hakları ellerinden alınmalı ve yeryüzünden yok olana kadar da takip edilmeliler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ