İnternette Kilolu Olduğu İçin Kaslı Kocasını Hak Etmediğini Söyleyen Zorbaya Cevapların En Güzelini Veren Kadın!

İnternetin 25. yılını kutlarken, klavye arkasına sığınıp başkalarının güvensizliklerinden beslenen trolleri göz ardı edemiyoruz maalesef.

Jenna Kutcher da bu insanların son kurbanlarından.

Kendisi fotoğrafçı ve blogger. Ayrıca 11 yıldır Drew ile evliler.

Jenna güzel, sağlıklı bir eş ve Drew da sevecen bir koca. Kendisi fitness ve sağlık koçu.

Çiftin mutluluğunu internette paylaştıkları fotoğraflardan görebilirsiniz.

Ne yazık ki bir kişi bu mutluluğu kaldıramayıp Jenna'ya zorbalık yapmaya kalkmış.

Jenna da trollün istediğini almasına izin vermedi ve bu hikayeyi insanlarla paylaştı.

"Bir keresinde birisi özelden mesaj attı ve Drew kadar iyi görünen bir erkeğe nasıl kapak attığıma inanamadığını söyledi."

'Dürüst olacağım, ilk başta cidden moralim bozuldu.'

"Bu adam 10 yıl boyunca her kıvrımı, her gamzeyi, her kiloyu ve her pürüzü kucakladı, bana hep ne kadar güzel olduğumu hatırlattı; içimdeki insan böyle düşünmediği zamanlarda bile."

"Vücudumdan ötürü duyduğum güvensizliğin sebeplerinden bir tanesi de 'Bay Karın Kası' ile evli olmam. Benim gibi kıvrımlı bir kız neden ona sahip olsun ki?"

'Kendimi değersiz hissediyorum ve içimdeki ses konuşmaya başladığında tam bu yüzden, zayıf olmadığım için onu hak etmediğimi söylüyor.'

"Evet, bacaklarım kalın, kollarım geniş ve popom büyük. Ama onun için sevecek daha çok ben demek bu. Ben de tüm bunlarla (ve çok daha fazlasıyla!) baş edebilecek bir erkek seçtim."

"Ben vücudumdan çok daha fazlasıyım, o da öyle, siz de öylesiniz. Gerçek aşk bedene bakmaz."

Toplumumuz ne yazık ki farklı bedenlerden çiftleri hala kabul edemiyor, özellikle büyük beden olan kadınsa. Neyse ki Jenna gibi düşünen başkaları da var.

'İnsanların unuttuğu bir şey var. Erkekler, tıpkı kadınlar gibi farklı farklı şekil ve boyutları sever. Herkes sevgilisinin tığ gibi bir defile mankeni veya dergilerden çıkma sıkı, düzgün ve harika görünümlü biri olmasını bekleyecek kadar sığı değil. Tabii ki bu tiplerin de hiçbir sıkıntısı yok. Doğrusu gerçek aşk, gerçekten beden, şekil ve mükemmel olmayan bikini izi tanımaz. İnsanlar kendi üzerilerine çok sert gidiyorlar, herkesten çok. Başka birisi için de mükemmeliz. Bunları umursayanlar önemsiz, önemseyenler de umursamaz.'

'Olduğun gibi mükemmelsin, kocan apaçık bunun farkında ve şanslı bir adam.'

Umarız Jenna'nın hikayesi hepimize ilham verir. 🤗

'Keşke büyürken senin gibi birini tanısaydım... Hala yavaş yavaş benimle ilgili hiçbir şeyin yanlış olmadığını öğreniyorum.'

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
08.04.2018

eşimle ben de öyleyiz ben spor bağımlısıyım o ise çikolata. O çikolatayı tercih ediyor bense spor yapmayı ayrıca yakışıklıyım zaten iyi bir yüzüm var, iyi bir vucudum da olsun diye yıllar önce başlamıştım spora.Eşim kilolu ama ne önemi var ki o dünyanın en iyi insanı ayrıca çok kültürlü ve zeki. Herkesin iyi ve kötü yanları vardır... Uslu duruyorum. Çünkü hatunumu seviyorum.

10.04.2018

aslan ♥

08.04.2018

Kilosu yarım tona yaklaşmışken sosyal medyaya fotoraf yükleyip 'Ben böylede güzelim kendimizi beğeniyorum'diyen kadınlarınkini fukara tesellisi olarak görüyorum ve sosyal medya kullanıcıları tarafından onaylanmalarını çok yanlış buluyorum ama buradaki kadın gayet güzel bi vucuda sahip. Kimse adına konuşmak istemem ama bildiğim kadarıyla erkeklerde sıfır beden kadınlardan ziyade kıvrımlı kadınları çekici buluyor. Öyle olmasa bile sadece fiziki uyuma sahip çiftlermi mutlu oluyor? bu ne sığlık! Kadın obez bile olsa belki adamın böyle bi fetişi var, belki çocukluk aşkı, kadın çok zeki ve adam zekasına hayranlık duyuyor, çok komik bir kadın her durumda güldürüp moralini düzeltebiliyor, birlikte ağlayıp saçmalayabiliyorlar, ilişkileri başladığında adam çok çirkindi ve kadın bu duruma aldırış etmeden ona aşık olabildiği için kendisini her haliyle sevebilen bi insanı kaybetmek istemiyor. Bunlar çokmu önemsiz fit bir vücudun yanında?

07.04.2018

bence eleman şişman seviyor :) ondan kilo verdirmiyor karıya...

09.04.2018

Zaten adamların demesiyle kadınlar kilo alıp verecek di mi? Adam kadını her haliyle sevmiş belli ki . Zayıf olsa da kilolu olsa da . Kadın zayıf değil diye neden hemen fetiş gibi bakılıyor olaya.

TÜM YORUMLARI OKU (55)