İnternetsiz Kalan Bünyelere İlaç Gibi Gelebilecek 11 Sıradışı Aktivite

Bir sabah uyandığınızda internetiniz ıssız ve sessiz biçimde çoktan uzaklara yelken açmış olabilir. Böyle tuhaf zamanlar için yapılabilecek şeyler ise çeşit çeşit. 

Biraz bakalım...

1. Çıkıp biraz hava almak.

Çünkü, bilirsiniz, oksijensiz yaşayamıyoruz. 

Hazır bahar gelmişken hışırdatın yaprakları!

2. Evin tesisat ve tamirat işlerine bakmak.

Muhtemelen tamirini 27 yıldır ertelediğiniz bozuk musluğu tamir etmenin, bozuk kapı kollarıyla ilgilenmenin, gıcırdaya menteşelere el atmanın tam zamanı!

3. Ekran harici yüzeylerden okuma yapmak.

Kitap, dergi, ansiklopedi, kil tablet... İnternet sizi bırakmış olabilir ama onlar vefalıdır, mağrurdur!

4. Ölmek üzere olmadan hastaneye gitmek.

Uzun zamandır inceden yoklayan rahatsızlığınız için hastaneye gidip muayene olmak iyi bir fikir olabilir. Hayatınızda açılan bu dev boşluğu sağlığınızı koruyarak kapatmış olursunuz hem.

5. Oyun oynamak.

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymayan pinball, mahjong gibi arcade oyunların tadını çıkarmalık, hatta üzerlerinde uzmanlık geliştirmelik bir zaman aralığındasınız. Böylece 1996 yılının nostaljisini yapabilirsiniz!

6. Televizyon izlemek.

İnternet yoksa, içinde 'muhteşem' şeylerin olduğu yerel televizyon kanallarını izleyebilirsiniz. Belki de İnternet bu yüzden gitmiştir. Bu mükemmel aletin kıymetini iyi bilelim diye.

7. Eski fotoğraf albümlerini karıştırmak.

Instagram'dan önce bunlar vardı! Hala da duruyorlar. Hem ne yapacaksınız zaten Instagram'ı ya, eskiden Instagram mı vardı?

8. Uzun süredir ertelediğiniz o muhteşem tarifi hayata geçirmek.

Videosunu izleyip tarifini kenara not etitğiniz o mükemmel yemeği bugün hayata geçirebilirsiniz. Gerçi asla orada göründüğü kadar güzel ya da lezzetli olmayacak ama, olsun.

9. Fal açmak.

Ne çabuk unuttunuz eski aktiviteleri? Ne zaman boşluğa düşülse fal açılırdı evvelden. Şimdi de olabilir. Hem belki, gelecekteki diğer olası kayıpları da görürsünüz!

10. Eski, tozlu teybi yerinden çıkarmak.

Eski teybi yerinden çıkarıp kentinizin kaliteli istasyonlarını dinlemek, 1917 yılının nostaljisini kemiklerinize kadar hissetmek harika olacaktır. FM sinyalleri halen yerinde dururken bu fırsatı değerlendirin.

11. VPN kurmak.

Şaka şaka. Hepsini unutun. İnternetsiz olmaz. 

Gitmesine müsade etmeyin. Harekete geçin. Gerekeni yapın.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
05.11.2016

Peki interneti olmayan bu paylaşımı nerden görecek ak :asdasdqwe

05.11.2016

#6 TV izlememek için internette takılıyorum zaten :D Televizyonu bi aç, sirk görünümlü izdivaç programları mı dersin, Anadolu'yu gezmek adı altında millete envai çeşit yemek yaptırıp mideye indireni mi dersin, komik olmayan şaka programları mı dersin.. Hepsi var! En iyisi internet yokken kalan ödevleri falan bitirmek. :D

Pasif Kullanıcı
05.11.2016

onedio bilinç altı mesaj vermeyi çok iyi biliyor,iyi yönden mi kötü yönden mi derseniz içeriğine göre değişiyor açıkçası ;)

TÜM YORUMLARI OKU (11)